Connect with us

technokrata

iGO 8-as új GPS tapimobil a Vodafone-nál

Kütyük

iGO 8-as új GPS tapimobil a Vodafone-nál

HTC Touch Diamond 2 Nav N Go iGO 8 navigációval, május 18-tól csak a Vodafone kínálatában.

Május 18-tól kizárólag a Vodafone-nál kapható Magyarországon a HTC Touch Diamond 2 készüléke Nav N Go iGO 8 navigációval. A www.vodafone.hu/htcdiamond2 oldalon már most bárki előzetesen regisztrálhat, hogy a megjelenéskor elsőként juthasson a HTC legújabb készülékéhez.

A Nav N Go iGO 8 navigációval is ellátott, Windows Mobile-os HTC Touch Diamond2 készülék kizárólag a Vodafone-nál érhető el augusztus 31-ig, a navigációs szoftver Magyarországon kívül további 6 ország – Ausztria, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Szlovákia és Szlovénia – térképeit tartalmazza. A HTC exkluzív készüléke 3,2 colos és 480×800 képpontos felbontású kijelzőt kapott, melyen a nézegetést új, nagyító csúszka is segíti. A készülékben 5 megapixeles, autofókuszos kamera található. Az 512 MB memóriájú készülék microSD kártyával bővíthető.

A HTC Diamond 2 készüléke már most előrendelhető a Vodafone-nál a www.vodafone.hu/htcdiamond2 oldalon, szerződést hosszabbítani kívánó Vodafone ügyfelek akár már most megvásárolhatják a telefont interneten keresztül. Május 18-tól az új HTC Touch Diamond 2 készülék pedig valamennyi Vodafone üzletben elérhető lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek