Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vége az állatkerti sorbaállásnak!

Kütyük

Vége az állatkerti sorbaállásnak!

SMS-ben is megvásárolhatják belépőjegyüket a Pannon és a T-Mobile előfizetői a budapesti Állatkertbe.

A Fővárosi Állat- és Növénykertet évente több mint 1 millió látogató keresi fel, többségük tavasszal és nyáron. Ebben az időszakban nem ritka, hogy hosszú sorok alakulnak ki a pénztáraknál, ami különösen a kisgyermekes szülők számára megterhelő.

Május 6-tól a Pannon és a T-Mobile előfizetői SMS-ben is vásárolhatnak jegyet a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. A szolgáltatással megspórolható az esetenként akár fél-háromnegyed órás várakozás, az SMS-jegyet vásárlóknak ugyanis nem kell a jegypénztár előtt sorban állniuk, hanem azonnal a belépőkapuhoz léphetnek.

A jegyvásárláshoz a 8-100-966 telefonszámra kell elküldeni a megvásárolni kívánt jegyek típusát és számát. Az ˝F˝ a felnőtt, a ˝D˝ a diák, a ˝GY˝ a gyermek, az ˝NY˝ a nyugdíjas, a ˝CS˝ családi, a ˝K˝ a kiegészítő gyerekjegyet jelöli. A vásárlás során a betű mögé kell a megvásárolni kívánt jegyek számát beírni. Ennek megfelelően például az ˝F1GY1˝ egy felnőtt és egy gyermekjegyet, a ˝D2˝ két diákjegyet jelent. Az SMS elküldését követően a mobilszolgáltató néhány másodpercen belül a vásárlás jóváhagyását kérő SMS-t küld a felhasználó telefonjára, amelyet egy, a 8-100-000-as számra elküldött, ˝Igen˝ vagy ˝OK˝ szót tartalmazó SMS-sel lehet megerősíteni.

A szolgáltatás számlás és kártyás előfizetők számára egyaránt igénybe vehető a havi hitelkeretük, vagy az univerzális egyenlegük terhére. Az SMS-jegy megvásárlása esetén az előfizetőknek az elküldött SMS-ek tarifacsomagjuk szerinti díját, valamint a belépőjegy árát kell megfizetnie, egyéb tranzakciós költség nem kerül felszámításra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés