Connect with us

Megérkezett a Nokia E52 – egyszerűen okos

Kütyük

Megérkezett a Nokia E52 – egyszerűen okos

A Nokia Varsóban bemutatta a vállalat Eseries sorozatának legújabb tagját, a Nokia E52-t.

Az új készülék csatlakozik a nemrégiben bemutatott Nokia E75-höz és Nokia E55-höz, a vállalat termelékenységre optimalizált okostelefonjainak sorába.

˝A Nokia E52-t olyan embereknek terveztük, akik a szakmai és a magánéletükben egyaránt maximális hatékonyságra törekszenek. Azokat a felhasználókat célozzuk meg, akik a telefonjuktól olyan fontos jellemzőket várnak el, mint például a kiemelkedő beszélgetési idő és hangminőség vagy a vékony design˝ – mondta el Ilari Nurmi, a Nokia alelnöke. ˝Az új készülék a sikeres Nokia E51 utódja, amelyet hasonló szempontok figyelembe vételével terveztek. A Nokia E52 kiválóan teljesít a beszélgetési idő és a hangminőség területén a közel egyhónapos készenléti idővel és a zajszűrővel, valamint olyan funkciókkal bővült, mint a HSPA, az A-GPS Nokia Térképekkel, vagy a 3,2 megapixeles kamera˝.

Az új készülék továbbá egyszerűen integrálható a vállalati telekommunikációs rendszerekbe, így az asztali telefonkészüléket hatékonyan egészíti ki vagy akár ki is válthatja azokat. Olyan megoldásokkal, mint a Call Connect – amely Nokia mobilkészülékeket a piacvezető Cisco vagy Alcatel-Lucent PBX-ekkel bővíti – lehetővé válik, hogy az emberek egyetlen telefonszámon legyenek elérhetőek, illetve hogy a vállalatoknak kevesebb készüléket és hangpostafiókot kelljen kezelniük, továbbá olyan funkciókkal támogatja a költséghatékonyságot, mint például a legalacsonyabb költségű kapcsolási út megkeresése.

A Nokia E52 emellett továbbfejlesztett levelezési funkciókkal és e-mail felhasználói felülettel rendelkezik, amely tökéletesen kiegészíthető a Nokia Messaginggel, valamint a Nokia vállalati e-mail megoldásaival, a Mail for Exchange-dzsel és az IBM Lotus Notes Travelerrel. A Microsoft Exchange vagy az IBM Lotus Notes e-mail szerverek közvetlen elérésével a vállalatok megspórolhatják mobil e-mail és személyes információmenedzsment működési költségeik akár egy harmadát is, mivel nincs szükség middleware-re vagy további szerverekre.

˝2008 remek év volt a Nokia Eseries számára – több mint 10 millió készüléket adtunk el. 2009 is nagyon jól kezdődött, az eddigi legerősebb negyedévünkkel, valamint a Nokia E75 és a Nokia E55 bemutatásával. A pozitív felhasználói és szolgáltatói visszajelzések után bízunk benne, hogy a Nokia átfogó e-mail megoldása az iparág egyik legkedveltebb megoldásává válik˝ – tette hozzá Nurmi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő