Connect with us

technokrata

Megérkezett a Nokia E52 – egyszerűen okos

Kütyük

Megérkezett a Nokia E52 – egyszerűen okos

A Nokia Varsóban bemutatta a vállalat Eseries sorozatának legújabb tagját, a Nokia E52-t.

Az új készülék csatlakozik a nemrégiben bemutatott Nokia E75-höz és Nokia E55-höz, a vállalat termelékenységre optimalizált okostelefonjainak sorába.

˝A Nokia E52-t olyan embereknek terveztük, akik a szakmai és a magánéletükben egyaránt maximális hatékonyságra törekszenek. Azokat a felhasználókat célozzuk meg, akik a telefonjuktól olyan fontos jellemzőket várnak el, mint például a kiemelkedő beszélgetési idő és hangminőség vagy a vékony design˝ – mondta el Ilari Nurmi, a Nokia alelnöke. ˝Az új készülék a sikeres Nokia E51 utódja, amelyet hasonló szempontok figyelembe vételével terveztek. A Nokia E52 kiválóan teljesít a beszélgetési idő és a hangminőség területén a közel egyhónapos készenléti idővel és a zajszűrővel, valamint olyan funkciókkal bővült, mint a HSPA, az A-GPS Nokia Térképekkel, vagy a 3,2 megapixeles kamera˝.

Az új készülék továbbá egyszerűen integrálható a vállalati telekommunikációs rendszerekbe, így az asztali telefonkészüléket hatékonyan egészíti ki vagy akár ki is válthatja azokat. Olyan megoldásokkal, mint a Call Connect – amely Nokia mobilkészülékeket a piacvezető Cisco vagy Alcatel-Lucent PBX-ekkel bővíti – lehetővé válik, hogy az emberek egyetlen telefonszámon legyenek elérhetőek, illetve hogy a vállalatoknak kevesebb készüléket és hangpostafiókot kelljen kezelniük, továbbá olyan funkciókkal támogatja a költséghatékonyságot, mint például a legalacsonyabb költségű kapcsolási út megkeresése.

A Nokia E52 emellett továbbfejlesztett levelezési funkciókkal és e-mail felhasználói felülettel rendelkezik, amely tökéletesen kiegészíthető a Nokia Messaginggel, valamint a Nokia vállalati e-mail megoldásaival, a Mail for Exchange-dzsel és az IBM Lotus Notes Travelerrel. A Microsoft Exchange vagy az IBM Lotus Notes e-mail szerverek közvetlen elérésével a vállalatok megspórolhatják mobil e-mail és személyes információmenedzsment működési költségeik akár egy harmadát is, mivel nincs szükség middleware-re vagy további szerverekre.

˝2008 remek év volt a Nokia Eseries számára – több mint 10 millió készüléket adtunk el. 2009 is nagyon jól kezdődött, az eddigi legerősebb negyedévünkkel, valamint a Nokia E75 és a Nokia E55 bemutatásával. A pozitív felhasználói és szolgáltatói visszajelzések után bízunk benne, hogy a Nokia átfogó e-mail megoldása az iparág egyik legkedveltebb megoldásává válik˝ – tette hozzá Nurmi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd