Connect with us

technokrata

Tag Heuer luxusmobilok már Budapesten is!

Kütyük

Tag Heuer luxusmobilok már Budapesten is!

London és Genf után mostantól hazánk fővárosában is megvásárolhatóak a nem mindennapi Tag Heuer mobiltelefonok.

Szerb Gábor, az Andrássy úti Tag Heuer üzlet társtulajdonosa úgy véli, hogy a gazdasági válság és a nehézségek ellenére már Magyarországon is jelen van az a réteg, melynek nemcsak kellő gazdasági ereje van a luxus holmik beszerzéséhez, hanem igényli is az effajta kis műszaki remekeket. Az 1 millió forintos kezdőárú készülékek forgalmazása a mai napon kezdődik meg Budapesten.

A Tag Heuer Meridiist névre keresztelt, candybar formájú újdonság meglehetősen szögletes, darabos megjelenésű, így vélhetően elsősorban a teremtés koronái vásárolják majd. A zafírkristály üveg mögé bújtatott, QVGA (320×240 pixel) felbontású kijelző mindössze 1,9 colos képátlóval bír, a digitális fényképezőgéppel pedig maximum 2 megapixeles fotók készíthetők. A természetesen Bluetooth-képes telefon érdekessége, hogy felső élébe egy 96×76 képpontos OLED panel került, mely többek közt a pontos időt képes megjeleníteni. A Meridiist egyébként 7 órás beszélgetési időt és akár 28 nap készenlétet biztosít.

A különböző ékszerek, parfümök, kozmetikumok, nemes italok és elegáns divattermékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó LVMH csoport oszlopos tagja, a Tag Heuer természetesen nem saját maga gyártja ezt a különleges készüléket. Ezzel a feladattal egy francia gyártó, a ModeLabs Group van megbízva. A ModeLabs-ról az elmúlt időkben rengetegszer hallhattunk, még pedig annak kapcsán, hogy a vállalat a közelmúltban számos nagy és neves világcégtől kapott beszállítói, illetve gyártói megbízást. Konkrét példákat tekintve, a ModeLabs gyártósorain készülnek a Hummer terepjárók nevével fémjelzett spéci mobilok, a Levi´s márkajelzéssel ellátott divattelefonok, vagy éppen a puccos Gucci mobilok.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd