Connect with us

technokrata

Tag Heuer luxusmobilok már Budapesten is!

Kütyük

Tag Heuer luxusmobilok már Budapesten is!

London és Genf után mostantól hazánk fővárosában is megvásárolhatóak a nem mindennapi Tag Heuer mobiltelefonok.

Szerb Gábor, az Andrássy úti Tag Heuer üzlet társtulajdonosa úgy véli, hogy a gazdasági válság és a nehézségek ellenére már Magyarországon is jelen van az a réteg, melynek nemcsak kellő gazdasági ereje van a luxus holmik beszerzéséhez, hanem igényli is az effajta kis műszaki remekeket. Az 1 millió forintos kezdőárú készülékek forgalmazása a mai napon kezdődik meg Budapesten.

A Tag Heuer Meridiist névre keresztelt, candybar formájú újdonság meglehetősen szögletes, darabos megjelenésű, így vélhetően elsősorban a teremtés koronái vásárolják majd. A zafírkristály üveg mögé bújtatott, QVGA (320×240 pixel) felbontású kijelző mindössze 1,9 colos képátlóval bír, a digitális fényképezőgéppel pedig maximum 2 megapixeles fotók készíthetők. A természetesen Bluetooth-képes telefon érdekessége, hogy felső élébe egy 96×76 képpontos OLED panel került, mely többek közt a pontos időt képes megjeleníteni. A Meridiist egyébként 7 órás beszélgetési időt és akár 28 nap készenlétet biztosít.

A különböző ékszerek, parfümök, kozmetikumok, nemes italok és elegáns divattermékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó LVMH csoport oszlopos tagja, a Tag Heuer természetesen nem saját maga gyártja ezt a különleges készüléket. Ezzel a feladattal egy francia gyártó, a ModeLabs Group van megbízva. A ModeLabs-ról az elmúlt időkben rengetegszer hallhattunk, még pedig annak kapcsán, hogy a vállalat a közelmúltban számos nagy és neves világcégtől kapott beszállítói, illetve gyártói megbízást. Konkrét példákat tekintve, a ModeLabs gyártósorain készülnek a Hummer terepjárók nevével fémjelzett spéci mobilok, a Levi´s márkajelzéssel ellátott divattelefonok, vagy éppen a puccos Gucci mobilok.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek