Connect with us

technokrata

Hogyan nyerhetünk érintőkijelzős LG mobilt?

Kütyük

Hogyan nyerhetünk érintőkijelzős LG mobilt?

Most LG KP500 mobiltelefont nyerhetünk az új X-Men filmmel – a nyereményjáték április 30-tól május 28-ig tart.

Az LG Electronics az X-Men kezdetek: Farkas című filmmel népszerűsíti KP500-as mobiltelefonját. A filmet április 30-án mutatják be a hazai mozik, melynek kapcsán a dél-koreai gyártó és az Intercom közös nyereményjátékot hirdet összesen 5 darab KP500 mobiltelefonért. A játék egy hónapon át tart, és a részvételhez, a rajongóknak a film megtekintését követően mindössze regisztrálniuk kell a filmforgalmazó honlapján, hogy megnyerjék a teljes érintőképernyős készüléket.

LG KP500
Képzeljünk el egy olyan világot, ahol a teljes érintőképernyős mobiltelefonok a nagyközönség számára elérhető áron vásárolhatóak meg! Az álom valósággá vált az LG KP500 modelljével, mellyel a dél-koreai gyártó kifejezetten a széles tömegek változatos, modern igényeit kívánja kielégíteni. A készülék, kategóriája gyakorlatilag összes vonzó tulajdonságával rendelkezik, így teljes érintőképernyővel, virtuális QWERTY billentyűzettel, beépített mozgásérzékelő szenzorral (a kijelző automatikus elforgatásához), valamint olyan csúcstechnológiás megoldásokkal, mint a kézírás-felismerés és a mozgásérzékelős játékok. A készülék emellett mindenki számára könnyen kezelhető, amelyet a fejlett, ugyanakkor egyszerű felhasználói felület, a készülékbe beépített érintőceruza és a 3 colos kijelző tesz lehetővé.

X-Men kezdetek: Farkas
Réges-régen, még X professzor színre lépése előtt, a mutánsok magányos, önpusztító és zabolátlan életet éltek: nem fogadtak el semmilyen hatalmat maguk fölött. Amikor a Farkas (Hugh Jackman) szerelme meghal, az első és egyetlen gondolata a bosszú, még akkor is, ha magánál sokkal erősebb és ravaszabb ellenféllel, Victor Creed-del kell megküzdenie. Nem érdeklik a következmények sem a kockázatok. A bosszú lehetőségét keresve eljut egy titkos katonai laboratóriumba, ahol rajta próbálják ki a mutáns X-kísérletet. Az eredmény azonban mindenkit meglep. Ahogy az is, hogy a kísérlet alanya többé nem hajlandó engedelmeskedni újjáteremtőinek, hiszen ő egy egészen más, titkos célból hagyta, hogy élő fegyverré változtassák…Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp