Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: új díjcsomag az iPhone 3G-hez

Kütyük

T-Mobile: új díjcsomag az iPhone 3G-hez

Új, alacsonyabb havi díjért igénybe vehető T-Mobile ikon csomag az iPhone 3G-hez.

Az iPhone 3G magyarországi forgalmazója, a T-Mobile 2009. május 1-jével a kifejezetten a készülékhez kialakított, és annak megvásárlásakor előfizethető két T-Mobile ikon díjcsomag mellé újabbat vezet be, az eddigieknél is kedvezőbb havi díjjal.

A T-Mobile 2008. augusztus 22. óta forgalmazza Magyarországon a várva várt iPhone 3G készüléket, és a különleges telefonhoz T-Mobile ikon néven új, a havi díjban lebeszélhető perceket, SMS-eket és adatforgalmat is kínáló díjcsomagokat alakított ki. Ezekkel az iPhone-t vásárlók teljes mértékben kihasználhatják a multimédiás készülék minden képességét. Ráadásul az iPhone 3G megvásárlásakor a T-Mobile ikon csomagokra előfizető ügyfelek jelentős kedvezménnyel, a legkedvezőbb konstrukcióban 990 forintért vásárolhatják meg a telefont.

A két meglévő T-Mobile ikon mellé bevezetésre kerülő új T-Mobile ikon 200 díjcsomag kedvező, 4.990 forintos havi díj ellenében vehető igénybe. A díjcsomag havi díja 200, belföldi előfizetők irányában lebeszélhető percet, 100 darab, a T-Mobile magyarországi hálózaton belül küldhető SMS-t és 1 GB-nyi, internetezésre, vagy e-mailezésre is felhasználható belföldi adatforgalmat tartalmaz.

Jelentős részben a T-Mobile ikon csomagoknak, és a havi díjban foglalt adatforgalomnak is köszönhetően az iPhone 3G-t használó ügyfelek különlegesen nagy arányban, 97%-ban internetezésre is használják készüléküket, azaz közel annyian interneteznek vele, mint amennyien telefonálásra vagy SMS-küldésre használják. A népszerű funkciók közé tartozik még a zenelejátszás, a kamera, a GPS, és nagyon sokan, az ügyfelek közel háromnegyede e-mailezik is az iPhone 3G-vel.

A T-Mobile ikon díjcsomagok esetében a hangposta hívások és belföldi, valamint külföldi előfizetőkkel folytatott beszélgetések számlázása egyperces egységekben történik. A T-Mobile ikon csomagok 12 vagy 24 hónapos hűségszerződés megkötése mellett vehetők igénybe.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés