Connect with us

technokrata

T-Mobile: új díjcsomag az iPhone 3G-hez

Kütyük

T-Mobile: új díjcsomag az iPhone 3G-hez

Új, alacsonyabb havi díjért igénybe vehető T-Mobile ikon csomag az iPhone 3G-hez.

Az iPhone 3G magyarországi forgalmazója, a T-Mobile 2009. május 1-jével a kifejezetten a készülékhez kialakított, és annak megvásárlásakor előfizethető két T-Mobile ikon díjcsomag mellé újabbat vezet be, az eddigieknél is kedvezőbb havi díjjal.

A T-Mobile 2008. augusztus 22. óta forgalmazza Magyarországon a várva várt iPhone 3G készüléket, és a különleges telefonhoz T-Mobile ikon néven új, a havi díjban lebeszélhető perceket, SMS-eket és adatforgalmat is kínáló díjcsomagokat alakított ki. Ezekkel az iPhone-t vásárlók teljes mértékben kihasználhatják a multimédiás készülék minden képességét. Ráadásul az iPhone 3G megvásárlásakor a T-Mobile ikon csomagokra előfizető ügyfelek jelentős kedvezménnyel, a legkedvezőbb konstrukcióban 990 forintért vásárolhatják meg a telefont.

A két meglévő T-Mobile ikon mellé bevezetésre kerülő új T-Mobile ikon 200 díjcsomag kedvező, 4.990 forintos havi díj ellenében vehető igénybe. A díjcsomag havi díja 200, belföldi előfizetők irányában lebeszélhető percet, 100 darab, a T-Mobile magyarországi hálózaton belül küldhető SMS-t és 1 GB-nyi, internetezésre, vagy e-mailezésre is felhasználható belföldi adatforgalmat tartalmaz.

Jelentős részben a T-Mobile ikon csomagoknak, és a havi díjban foglalt adatforgalomnak is köszönhetően az iPhone 3G-t használó ügyfelek különlegesen nagy arányban, 97%-ban internetezésre is használják készüléküket, azaz közel annyian interneteznek vele, mint amennyien telefonálásra vagy SMS-küldésre használják. A népszerű funkciók közé tartozik még a zenelejátszás, a kamera, a GPS, és nagyon sokan, az ügyfelek közel háromnegyede e-mailezik is az iPhone 3G-vel.

A T-Mobile ikon díjcsomagok esetében a hangposta hívások és belföldi, valamint külföldi előfizetőkkel folytatott beszélgetések számlázása egyperces egységekben történik. A T-Mobile ikon csomagok 12 vagy 24 hónapos hűségszerződés megkötése mellett vehetők igénybe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák