Connect with us

LG Arena: Sokoldalú – minden érintésre

Kütyük

LG Arena: Sokoldalú – minden érintésre

Televíziós kampány erősíti az LG Arena hazai bevezetését.

Május 4-én ˝Sokoldalú – minden érintésre˝ szlogennel televíziós kampány indul az LG Arena mobil készülék hazai bevezetésének erősítésére. A globális kampány részét képező itthoni kommunikáció célja, hogy a dél-koreai gyártó 2009-es egyik zászlóshajó készülékét és annak legfontosabb tulajdonságait minél többen megismerjék. A 25 másodperces reklámszpot négy héten keresztül hét csatornán lesz látható.

A kampány médiatervezését és -vásárlását végző MindShare ügynökség a magyarországi csatornakínálatból az RTL Klub, a Music Television, a TV6, a Comedy Central, a Discovery, a Sport2 és az AXN csatornák műsorközeiben népszerűsíti a legújabb fejlesztéseket kínáló készülék, a hét minden napján.

Az LG Arena megjelenésének jelentőségét mutatja, hogy ez az első mobiltelefon, amely 3D S-Class kezelőfelületet kínál a felhasználóknak. Az újgenerációs technológia megalkotásakor a gyártónak kifejezetten az volt a célja, hogy minden eddiginél szórakoztatóbb és teljesebb élményt nyújtson a felhasználóknak. A 3D-s kockára emlékeztető menürendszerrel bíró telefon számos multimédiás funkciója között megtalálhatók a Dolby Mobile, valamint DivX technológiákra épülő szolgáltatások is. A felhasználók további kényelmét gyors internetcsatlakozás, Wi-Fi kapcsolat és A-GPS szolgálja.

˝Az LG Arena az egyik fókuszkészülékünk elsősorban a fejlett multimédiás tulajdonságainak és az egyedülálló 3D S-Class kezelőfelületnek köszönhetően. A telefon megtestesít mindent, ami az LG márkát jellemzi, azaz a csúcstechnológiát és a letisztult formatervezést egy termékben. A televíziós kampány céja az új készülék és az S-Class kezelőfelület megismertetése a potenciális vásárló közönséggel és az LG vezető mobilgyártói elismertségének megerősítése˝ – mondta a kampány kapcsán Cseke Csinszka, az LG Electronics Magyar Kft. regionális GSM marketing menedzsere.

A telefon kártyafüggetlenül többek között az LG márkaboltjában kapható a Mammut II. Bevásárlóközpont második emeletén, az operátorok közül pedig először a T-Mobile-nál lehet megvásárolni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom