Connect with us

technokrata

340 ezer forintos luxusmobil a hazai T-Mobile-nál

Kütyük

340 ezer forintos luxusmobil a hazai T-Mobile-nál

Újabb különlegességgel, a Motorola Aura készülékkel bővül a T-Mobile akciós kínálata.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató néhány kijelölt üzletében 2009. április 29-étől vásárolható meg a luxusórák és a kézzel készített tárgyak ihlette mobiltelefon. Az első, valódi kör alakú kijelzőjű, a svájci órák precizitását követő, egyedi nyitómechanizmussal rendelkező, acélborítású készülék 2 éves hűségnyilatkozattal, új előfizetéssel 339.990 forintért kapható.

Az Aura olyan egyedülálló mobiltelefon, mely szembeszáll a konvenciókkal és művészetet visz a mobiltelefon tervezésbe és gyártásba. Az Aura kör alakú kijelzője a csúcsminőségű órák időtlen szépségét idézi. A telefon nyitásmechanizmusa akadálymentes; a műszaki precizitás és a mechanikai tökéletesség találkozik a svájci gyártású csapágyak és alkatrészek felhasználásában. Az egyedülálló nyitószerkezet 200-nál több precíziós alkatrészből áll, az elemeket nagy teljesítményű versenyautók motorjában is használt bevonat védi a környezeti hatásokkal szemben. A svájci gyártású csapágyak és a magas keménységű acélalkatrészek megkönnyítik a telefon felső részének elfordulását.

A 16 millió színű és 300 DPI felbontással rendelkező kijelzőjével az Aura kezelőfelülete tiszta és élénk, akár egy fénykép. A kijelző 62 karátos zafírkristállyal védett, amely az egyik leginkább karcálló anyag a Földön. Az Aura minősége szó szerint kézzelfogható; ezt rozsdamentes acél házának, valamint kémiailag rögzített textúráinak és mintáinak köszönheti. A telefon felső részét közel két hét alatt illesztik össze. Ez idő alatt a szakemberek megformálják, majd maratják és polírozzák a rozsdamentes acélt. A végeredmény egy olyan készülék, amely kiállja az idő próbáját. Az Aura megalkotása így már önmagában művészet.

A Motorola szabadalmazott CrystalTalk technológiája által az Aura-val minden hívás jól hallható, a beépített Bluetooth technológia pedig vezeték nélkül tart kapcsolatot a kompatibilis fejhallgatókkal. A Motorola Aura 2009. április 29-étől a T-Mobile Webshopban, valamint a MOM Park, a Mammut (2. emeleti), Europark és Westend bevásárlóközpontokban található, illetve a Budafoki úti T-Pontban vásárolható meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp