Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az első androidos Samsung telefon

Kütyük

Az első androidos Samsung telefon

Wi-Fi, HSDPA, akár 40 GB-ig növelhető memóriaméret.

Samsung bemutatta I7500 modelljét, az első Android alapú Samsung mobiltelefont. A közel 1,2 centiméter vastag (vagy inkább vékony) I7500 piaci bevezetésével a Samsung a világ három legnagyobb mobiltelefon gyártója közül az első, amely Android alapú mobilt mutat be. Az okostelefon 3,2 colos méretű, 320×480 pixeles AMOLED teljes érintőképernyővel, valamint HSDPA és Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik.

A Samsung I7500 felhasználói elérhetik mobiljukon a Google összes szolgáltatását, legyen szó webes keresésről, térképkezelésről, e-mailek küldéséről és fogadásáról, csevegésről vagy a YouTube videók megnézéséről. A GPS segítségével a Google Maps alkalmazások is használhatóak; a My Location, a Google Latitude, a Street View, helyi keresések és részletes útvonaltervezés. További alkalmazások százai készültek már Android platformra. Például a Wikitude, egy mobilos útikönyv, amelynek segítségével a felhasználók mindent megtudhatnak utazásuk során az egyes látnivalókról.

A széleskörű multimédiás alkalmazások és az 5 megapixeles kamera mellett a Samsung I7500 akkumulátora is hosszú életű (1500mAh) és a készülék memóriával sem fukarkodik; akár 40 GB-ig bővíthető (belső memóriája 8 GB, amely Micro SD memóriakártyával további 32 GB-tal bővíthető). Támogatja az MPEG4, H.263, H.264, WMV videoformátumokat, illetve az MP3, AAC, AAC+, e-AAC+, WMA, RA audioformátumokat. Támogatja a Bluetooth 2.0-t, az USB 2.0-s szabványt (MicroUSB porttal is ellátták), és szabványos fülhallgató kimenettel (3,5 mm ear jack) rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés