Connect with us

Az első androidos Samsung telefon

Kütyük

Az első androidos Samsung telefon

Wi-Fi, HSDPA, akár 40 GB-ig növelhető memóriaméret.

Samsung bemutatta I7500 modelljét, az első Android alapú Samsung mobiltelefont. A közel 1,2 centiméter vastag (vagy inkább vékony) I7500 piaci bevezetésével a Samsung a világ három legnagyobb mobiltelefon gyártója közül az első, amely Android alapú mobilt mutat be. Az okostelefon 3,2 colos méretű, 320×480 pixeles AMOLED teljes érintőképernyővel, valamint HSDPA és Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik.

A Samsung I7500 felhasználói elérhetik mobiljukon a Google összes szolgáltatását, legyen szó webes keresésről, térképkezelésről, e-mailek küldéséről és fogadásáról, csevegésről vagy a YouTube videók megnézéséről. A GPS segítségével a Google Maps alkalmazások is használhatóak; a My Location, a Google Latitude, a Street View, helyi keresések és részletes útvonaltervezés. További alkalmazások százai készültek már Android platformra. Például a Wikitude, egy mobilos útikönyv, amelynek segítségével a felhasználók mindent megtudhatnak utazásuk során az egyes látnivalókról.

A széleskörű multimédiás alkalmazások és az 5 megapixeles kamera mellett a Samsung I7500 akkumulátora is hosszú életű (1500mAh) és a készülék memóriával sem fukarkodik; akár 40 GB-ig bővíthető (belső memóriája 8 GB, amely Micro SD memóriakártyával további 32 GB-tal bővíthető). Támogatja az MPEG4, H.263, H.264, WMV videoformátumokat, illetve az MP3, AAC, AAC+, e-AAC+, WMA, RA audioformátumokat. Támogatja a Bluetooth 2.0-t, az USB 2.0-s szabványt (MicroUSB porttal is ellátták), és szabványos fülhallgató kimenettel (3,5 mm ear jack) rendelkezik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom