Connect with us

Itt a 8 megapixeles új LG Viewty Smart

Kütyük

Itt a 8 megapixeles új LG Viewty Smart

Megújult formában és még több technikai újítással jön az új multimédiás LG mobiltelefon.

Az LG Electronics hivatalosan is bejelentette legújabb kamerás mobiltelefonját, az LG Viewty Smartot. A GC900 intelligens fotómódja automatikusan elemzi a látványt és a fotózni kívánt objektumhoz igazítja a beállításokat, hogy kiváló képek készülhessenek.

A Viewty Smart az eddig 6,5 millió példányban értékesített LG Viewty örökségét viszi tovább, az elődjénél is tökéletesebb fotózási élménnyel. Az intelligens fotómód mellett a Viewty Smart számos továbbfejlesztett jellemzőt kínál: így többek között ISO1600-as maximális érzékenységű 8 megapixeles képszenzort, nagyobb felbontású WVGA-érintőképernyőt, intelligensebb képfeldolgozó programot, illetve az LG felhasználóbarát S-Class kezelőfelületét.

˝A Viewty visszatért, és jobb, mint valaha. A kamera új, intelligens alkalmazásai a felhasználó helyett gondoskodnak valamennyi komplikált beállításról és műveletről˝ – mondta Dr. Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. ˝A Viewty Smart képviseli az LG kamerás mobiltelefonjainak következő generációját, valamint innovatív és csúcstechnológiás megoldásai révén kívánja megerősíteni az LG vezető szerepét a kamerás mobiltelefonok piacán˝.

Az LG Viewty Smart-ot elsősorban az intelligens fotómód emeli ki a társai közül. A fejlett funkció elemzi a fénykép tárgyát, hátterét illetve a fényviszonyokat, és az így kapott adatokat összeveti a hét előre beprogramozott fotómóddal, amelyekből kiválasztja a legmegfelelőbbet. A számos csúcskategóriájú kompakt digitális fényképezőgépen is ritkaságnak számító funkció az LG Viewty Smart-tal először jelenik meg kamerás mobiltelefonon. Így a felhasználóknak nem kell az exponálás előtt ellenőrizni a beállításokat, hiszen a készülék elvégzi ezt. Emellett a Viewty Smart a valósidejű jelzősávon pontosan mutatja, hogy a kamera miképp elemzi az adott látványt.

A Viewty Smart 8 megapixeles felbontású fényképeit nem csak online érdemes másokkal megosztani, kinyomtatva és bekeretezve is páratlan minőséget produkálnak. Az ISO1600 értékig állítható érzékenységnek köszönhetően most vaku használata nélkül is megörökíthetők a korábban túl homályosnak vagy sötétnek gondolt pillanatok. A vaku ezúttal sajnos nem xenon-, hanem LED-alapú. A Viewty Smart számos új kamerás jellemzőt tartogat, többek között egyszerre több arc felismerésére, illetve DVD-minőségű D1 szabványú videofelvételek készítésére is képes. A további funkciók között megtalálható az érintő-, a művészi-, a szépség-, a panoráma-, illetve a sorozatmódok, amelyek a korábbi LG készülékeken tökéletesedtek ki.

A Viewty Smart-ot a dél-koreai gyártó a felhasználóbarát 3D S-Class kezelőfelülettel látta el, amely az LG Arena-n mutatkozott be először. Az LG ezúttal a Viewty Smart kamerás jellemzőire építve alakította ki az S-Class kezelőfelületet: a képernyőn megjelenő menürendszerből azonnal elérhetők a különböző fotómódok és a kisképes előnézetet kínáló fénykép-megjelenítő, amellyel áttekinthetők a legutóbb készített felvételek, anélkül, hogy megnyitnánk a galériát. Az LG a kicsinyítés, illetve nagyítás módját is leegyszerűsítette. Ujjunkat az érintőképernyőn az óramutató járásával megegyező irányban mozgatva nagyíthatunk, mintha csak egy tükörreflexes fényképezőgép zoom gombját tekernénk, ugyanez fordítva működik kicsinyítéskor. Ez a két művelet emellett kétujjas érintéssel vagy a kép széthúzásával is lehetséges.

A Viewty Smart alkalmas a fényképek készítésén túl azok megosztására is. A 3 colos WVGA kijelző felbontása 800×480 pixel, ami tökéletes a fényképek, illetve filmek részletgazdag megjelenítéséhez. A 7,2 Mbps sebességű HSDPA hálózati csatlakozással és a Wi-Fi hozzáféréssel a Viewty Smart szélessávú sebességgel tölti fel a képeket az internetre. Az A-GPS alapú geo-tagging technológiának köszönhetően a barátaink azt is megtudhatják, pontosan hol készült a felvétel. A Viewty Smart a fényképeket saját belső 1,5 GB méretű belső memóriájában, vagy akár 32 GB-os microSD memóriakártyán képes eltárolni.

A Viewty Smart mindössze 12,4 milliméter vastag, és ezzel jelenleg a piacon kapható legvékonyabb 8 megapixeles mobiltelefon. Az LG Viewty Smart júniustól lesz elérhető az európai mobil szolgáltatóknál, majd a világ többi országában is kapható lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom