Connect with us

technokrata

David Beckham aurája

Kütyük

David Beckham aurája

Tekintsünk a Motorola Aura mobiltelefon promóciós kampányának kulisszái mögé!

˝The Aura of David Beckham˝, a Motorola legújabb hirdetési kampánya úgy mutatja meg a futballsztárt, ahogy még sose láttuk. A stúdiófelvételek márciusban zajlottak Milánóban. Beckham, – aki a világ talán egyik legtöbbet fotózott embere, valamint az angolok és az AC Milan sztárja – különleges módon jelenik meg és mutatja meg különleges Aura-ját.

A végeredmény – melyhez az utómunka során speciális effektek készültek – Beckhamet más fényben mutatja meg. A keretező vörös fény túlvilági Aura-t kölcsönöz a sztárnak, az előhívott kép légies hatású ábrázolása Beckham bordáinak, izmainak és artériáinak, mintha egy röntgensugár pásztázná végig a testét.

A képen tradicionális és modern hatások is érzékelhetők; a merész egyesítés nem csupán a reneszánsz művészet vagy a klasszikus szobrászat precíz anatómiájára emlékeztet, de utal a modern, robot-szerű lényekre is.

Több mint 700 svájci alkatrészből közel 2 hét alatt készül a luxus órák szépségéből ihlettett Aura mobiltelefon. ˝Az Aura a tökéletes formaterv és a belső szépség szinonimája – akárcsak David Beckham˝ – olvasható a hivatalos sajtóanyagban.

˝Szeretem a klasszikus órákat, amiket mechanikájuk tesz stílusossá, és igazán különlegessé, akárcsak az Aura mobiltelefont˝ – nyilatkozta Beckham. ˝A Motorola mindig valami egyedivel rukkol elő, olyannal, amivel eddig senki más, és most újra ezt tették az Aura telefonnal˝.

A globális promóciós kampány 2009. április végén indul.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák