Connect with us

technokrata

Agytorna és rejtélyek

Kütyük

Agytorna és rejtélyek

Két új játékkal jelentkezik az Electronic Arts Mobile.

A tavasz beköszöntével egyre több időt tölt a szabadban az ember. Azonban így sem kell lemondani az elektronikus játékok nyújtotta szórakozásról. Az Electronic Arts Mobile ugyanis újabb két kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden mobil-tulajdonosnak. A Cranium és a Mystery Mania egyaránt próbára teszi az agyunkat.

A mobil játékok szerelmesei ismét új lehetőséget kapnak a kikapcsolódásra. A Cranium egy igazi agytorna. A táblás slágerjáték mobil változatában kiderül, hogy a játékos kreatív macska, élő adattár, szózsonglőr vagy előadózseni. Több mint háromszáz szórakoztató rejtvény várja a játékosokat.

A Cranium segítségével bárki kibontakoztathatja rejtett tehetségét, akárcsak a Mystery Mania-ban. Itt egy épp öntudatára ébredt robotot kell segíteni, hogy kiderítse ki ő valójában és mit is keres a szürke kastélyban. Rejtvények megoldásával, a csapdák ügyes kikerülésével juthatunk egyre közelebb a megoldáshoz. A játékot rengeteg, rajzfilm stílusú különleges effektussal tette még élvezetesebbé az Electronic Arts Mobile alkotócsapata.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp