Connect with us

technokrata

Megérkezett a második 5 megapixeles Motorola

Kütyük

Megérkezett a második 5 megapixeles Motorola

Áprilistól Magyarországon is kapható a Motorola új, továbbfejlesztett CrystalTalk technológiával, 5 megapixeles kamerával és MP3 lejátszókhoz hasonló kezelhetőséggel rendelkező VE66-os készüléke.

A készülék a Motorola mobilkészülékeken elsőként alkalmazott widget-integrációval is büszkélkedhet, ami egyszerűbb és gyorsabb hozzáférést enged a felhasználó számára legfontosabb alkalmazásaihoz – például: sporthírekhez, árfolyamjelzőhöz, vagy a kedvenc blogok RSS feedjeihez.

˝A VE66 a fogyasztói igényeket kielégítve személyre szabottabb zenehallgatást és képi megjelenítést tesz lehetővé a mobiltelefonon˝ – mondta Tracey Koziol, a Motorola mobiltelefongyártó részlegének vállalati alelnöke. ˝A változatos multimédiás élményt biztosító VE66 készülék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedi módon fejezhessék ki Önmagukat˝.

Emlékezetes, hogy a Motorola tavaly nyár elején jelentette be nem is keveset késett első 5 megapixeles telefonját, a kereskedelmi forgalomban ősszel felbukkant ZN5-öt. Ez a készülék nem aratott osztatlan sikert, hiszen HSDPA és UMTS sincs benne, a gyatra videófelvevő funkcióról már nem is beszélve. Ezen hibákból tanulva a Motorola most kiadta második 5 megapixeles telefonját, a VE66-ot.

A candybar ZN5-től eltérően a 103×49,5×15,2 milliméter méretű és 121 gramm tömegű VE66 egy szétcsúsztatható kialakítást kapott újdonság, melyben szerencsére már 3G/HSDPA (3,6 Mbit/s) és Wi-Fi (DLNA) is van. A Montavista 2.6.10 (Linux) operációs rendszerű, sztereó FM rádiós (RDS) Motorola VE66 ˝lelke˝ nem más, mint egy 500 MHz-es órajelen ketyegő Freescale SCM-A11-es processzor, a vizuális megjelenítésről pedig ezúttal egy 2,2 colos képátlójú, QVGA felbontású és 262 ezer színárnyalatú TFT LCD gondoskodik.

A lencsevédő nélküli, LED-vakus kamera a ZN5-től eltérően nem Kodak eredetű, a videófelvevő felbontása pedig sajnos még mindig nem VGA, hanem csak QVGA, ami azért még mindig jobb, mint a ZN5-féle 176×144 pixeles kamkorder. A microSD memóriakártyákat kezelő, 110 MB belső memóriás és spéci FastScroll navigációs kezelőszervet kapott Motorola VE66 természetesen Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilis.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák