Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hazánkban az új csúcsmobil, az LG Arena

Kütyük

Hazánkban az új csúcsmobil, az LG Arena

Magyarországon is felbukkant a dél-koreai gyártó új high-end készüléke.

Az LG Electronics magyarországi kínálatában elérhető az LG Arena multimédiás telefon, mely a gyártó 2009-es mobiltelefon választékának egyik vezető modellje. A csúcskategóriás multimédia funkciókkal felvértezett készülék egyedülálló élményt kínál, melyet az LG személyre szabható, új 3D S-Class felhasználói felülete biztosít. Az LG Arena ezüst színben debütál Magyarországon.

˝Az LG Arena-t az előzetes várakozásaink szerinti nagy érdeklődés övezi világszerte, hiszen barcelonai bemutatása óta eddig 1 millió darab telefont rendeltek a viszonteladók a világ minden részére összesen. Hazánkban április 30-tól lehet megvásárolni az LG Arena, KM900-as modellt a T-Mobile mobilszolgáltatónál, kártyafüggetlenül pedig többek között az LG Mobile márkaboltban˝ – mondta Kárpáti Zoltán, az LG Electronics Magyar Kft. magyarországi GSM értékesítési vezetője, majd hozzátette: ˝Az LG Arena, azért válhat a felhasználók kedvencévé, mert egy olyan egyedi készülék, mely teljes multimédiás élményt nyújt, valamint 3D S-Class felhasználói felülete révén szórakoztatóbbá teszi a telefon használatát és egyszerűbbé a funkciók elérését˝.

Az LG legújabb, 105,9×55,3×12 milliméter méretű és 105 gramm tömegű mobilja testre szabható és dinamikus S-Class 3D-s felhasználói felülete mellett – melyet elsőként az LG Arena tartalmaz -, minden létező multimédiás szolgáltatással is büszkélkedhet.

A 3 colos képátlójú, 480×800 pixeles kijelzővel szerelt LG Arena új S-Class 3D-s kezelőfelületének megalkotásakor kifejezetten az volt a cél, hogy minden eddiginél szórakoztatóbb és magával ragadóbb felhasználói élményt nyújtson egy valódi multimédiavilág felfedezéséhez. A kockára emlékeztető elrendezés négy testre szabható kiindulási képernyőt biztosít, ahonnan valamennyi alkalmazás közvetlenül elérhető. Az érintéssel működő 3D-s menürendszernek köszönhetően egyszerű a különböző szolgáltatások – mint például a zene, a filmek, a fényképek – kezelése. A részletgazdag 3D-s grafika olyan élethű megjelenést kölcsönöz az S-Class felhasználói felületnek, melytől természetes és egyszerű annak használata.

˝Az S-Class – testre szabható és dinamikus – felhasználói felület nem hasonlítható semmilyen más, mobiltelefonokon eddig alkalmazott megoldáshoz. A 3D-s grafikának, az érintésvezérlésnek, valamint az izgalmas multimédiás képességeknek köszönhetően az Arena valóban a multimédiás szolgáltatások teljes palettáját tartalmazó mobiltelefon˝ – mondta Dr. Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

Az LG nagy figyelmet fordított arra, hogy 2009-es vezető mobiltelefonja magával ragadó multimédiás élményt nyújtson, beleértve a Dolby Mobile, valamint DivX technológiákra épülő szolgáltatásokat. Az 5 megapixeles kamerás LG Arena a 7,2 Mbps sebességű HSDPA segítségével gyors internetcsatlakozást tesz lehetővé, emellett rendelkezik Wi-Fi kapcsolattal és A-GPS-szel is.

S-Class
Az S-Class felhasználói felületet úgy alkották meg, hogy kihasználja az érintőképernyő előnyeit, és kiküszöbölje a szükségtelen menüket, illetve lépéseket. A felület lelke egy háromdimenziós kocka, mely négy testre szabható kezdő képernyővel rendelkezik. Így a felhasználók valamennyi funkciót jóval gyorsabban, egyszerűbben, a kocka egyetlen ujjmozdulattal történő átfordításával érhetik el. A telefonon a különböző menüpontok tartalmai (például: névjegyek, multimédia és hívásinfó) görgető menürendszerrel rendelkezhetnek, és úgy jelenhetnek meg, mintha egy filmtekercsre lennének rögzítve, a lehetséges választásokat pedig testre szabható ikonok jelzik. Az S-Class kezelőfelület ezáltal nemcsak hatékonyabb funkcionalitást jelent, hanem szórakoztatóbb felhasználói élményt is. Az erőteljes AMD processzor támogatja a menük közötti gyors, mégis gördülékeny 3D-s váltást. Az érintőképernyő rövid válaszideje és a többérintéses (multi-touch) lehetőségek pedig jelentősen javítják a webböngészés élményét. Az Arena remek grafikája pedig dinamizmust kölcsönöz a készüléknek. A képgalériában például a készüléket vízszintes helyzetben tartva a fotók véletlenszerű sorrendben csúsznak le a képernyőről, ami a képnézegetés mellett a keresést is jóval kényelmesebbé teszi. Ujjunkat felülről lefelé húzva a különböző napokon készített fényképek jeleníthetők meg, míg balról jobbra az egy napon készült fotókat láthatjuk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés