Connect with us

Magyar program Iphone-ra

Kütyük

Magyar program Iphone-ra

Kategóriájának vezető programja lett a magyar fejlesztés.

Hazánkban is egyre nagyobb teret hódít az Apple érintőképernyős telefonja, az Iphone. Emberek milliói vásárolták már meg világszerte, ennek köszönhetően újabb és újabb rekordokat döntöget a készülék. Sikeréhez minden bizonnyal hozzájárul az Apple szoftver boltja, az Apple-Store is, ahová a világ minden tájáról érkezhetnek programok, ugyanis bárki jelentkezhet fejlesztőnek, ha befizeti a 99 dolláros jelentkezési díjat.

A Kulcs-Soft Zrt. magyarországi cégként tette meg ezt, jelentkezett, és mára az Apple hivatalos fejlesztőjévé vált, így a Bérkalkulátor lett az első, magyar ügyviteli szoftver az Apple-Storeban. A március 2.-i megjelenés után másfél hónappal is a Business Free kategória vezető programja, emellett már több mint 2500-an töltötték le világszerte. Természetesen ennek jelentős százaléka, körülbelül 85 %, magyar letöltő volt, hiszen a program csak magyar nyelven érhető el, és a magyar adótörvények és jogszabályok szerint számol.

Amint az a képeken is látszik, a program használója teljes képet kap a munkavállalói és a munkáltatói költségekről, levonásokról egyaránt. Ez igen hasznos lehet, ha az ember munkát keres vagy éppen munkát ad valakinek, hiszen nincs szükség hosszas fejszámolásra, amikor a bér meghatározására kerül a sor, mert a program azonnal megmutatja, hogy milyen bruttó bérhez, milyen nettó tartozik, valamint, hogy ez a munkáltatónak mennyibe fog kerülni.
Emellett nettó bérből bruttó kiszámolására is képes. Ráadásul egyénenként változó beállításokra is lehetőségünk nyílik; megadhatjuk gyermekeink számát, valamint választhatunk, hogy adójóváírással vagy a nélkül szeretnénk számolni.

A Bérkalkulátor már nem csak az Iphone tulajdonosoknak elérhető, a cég elkészítette a program asztali gépes (Machintos) változatát, ami ingyenesen letölthető a cég weboldaláról.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő