Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar program Iphone-ra

Kütyük

Magyar program Iphone-ra

Kategóriájának vezető programja lett a magyar fejlesztés.

Hazánkban is egyre nagyobb teret hódít az Apple érintőképernyős telefonja, az Iphone. Emberek milliói vásárolták már meg világszerte, ennek köszönhetően újabb és újabb rekordokat döntöget a készülék. Sikeréhez minden bizonnyal hozzájárul az Apple szoftver boltja, az Apple-Store is, ahová a világ minden tájáról érkezhetnek programok, ugyanis bárki jelentkezhet fejlesztőnek, ha befizeti a 99 dolláros jelentkezési díjat.

A Kulcs-Soft Zrt. magyarországi cégként tette meg ezt, jelentkezett, és mára az Apple hivatalos fejlesztőjévé vált, így a Bérkalkulátor lett az első, magyar ügyviteli szoftver az Apple-Storeban. A március 2.-i megjelenés után másfél hónappal is a Business Free kategória vezető programja, emellett már több mint 2500-an töltötték le világszerte. Természetesen ennek jelentős százaléka, körülbelül 85 %, magyar letöltő volt, hiszen a program csak magyar nyelven érhető el, és a magyar adótörvények és jogszabályok szerint számol.

Amint az a képeken is látszik, a program használója teljes képet kap a munkavállalói és a munkáltatói költségekről, levonásokról egyaránt. Ez igen hasznos lehet, ha az ember munkát keres vagy éppen munkát ad valakinek, hiszen nincs szükség hosszas fejszámolásra, amikor a bér meghatározására kerül a sor, mert a program azonnal megmutatja, hogy milyen bruttó bérhez, milyen nettó tartozik, valamint, hogy ez a munkáltatónak mennyibe fog kerülni.
Emellett nettó bérből bruttó kiszámolására is képes. Ráadásul egyénenként változó beállításokra is lehetőségünk nyílik; megadhatjuk gyermekeink számát, valamint választhatunk, hogy adójóváírással vagy a nélkül szeretnénk számolni.

A Bérkalkulátor már nem csak az Iphone tulajdonosoknak elérhető, a cég elkészítette a program asztali gépes (Machintos) változatát, ami ingyenesen letölthető a cég weboldaláról.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés