Connect with us

technokrata

Keressük 2009 építész tehetségét!

Kütyük

Keressük 2009 építész tehetségét!

Országos ArchiCAD Verseny.

A Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Kara által meghirdetett Országos ArchiCAD Versenyen 21 építészhallgató kap lehetőséget szakmai és technikai tudásának, illetve kreativitásának megmérettetésére. Idén a versenyen hat hazai felsőoktatási intézmény, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Kar, a Debreceni Egyetem Műszaki Kar, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Kar, a Győri Széchenyi István Egyetem Műszaki Tudományi Kar és a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar legígéretesebb építészhallgatói küzdenek meg egymással. A verseny célja a tehetséges tervezők, izgalmas ötletek felkutatása, a tét pedig az értékes szoftver és oktatási nyeremények mellett a diákok szakmai karrierjének elindítása.

A verseny helyszínéül a Mesharray Digital Media School budapesti oktatóközpontja szolgál, ahol a diákok professzionális környezetben, nagyteljesítményű számítógépeken készíthetik el a rendelkezésükre álló hat óra alatt a helyszínen kapott tervezési feladatot. Az értékelés során a tervezési pontosság és megvalósíthatóság mellett, a kreativitást és az ötletet értékeli majd a szakmai zsűri.

A versenymunkák bemutatására, valamint az eredményhirdetésre ünnepélyes Gálaest keretében kerül sor, a Graphisoft épületében. Az április 29-én, 17 órakor kezdődő eseményre a szervezők az építész szakma és a sajtó képviselői mellett minden érdeklődőt szeretettel várnak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák