Connect with us

technokrata

Ingyen cserélik az iGO 8 szoftvereket

Kütyük

Ingyen cserélik az iGO 8 szoftvereket

Az első generációs navigációs alkalmazások frissítésére ingyen nyílik lehetőség.

A Nav N Go 2008 áprilisában kezdte meg a Nav N GO iGO 8 PDA navigációs szoftver Európa térképes verziójának forgalmazását, melyet 8.0 verziószámmal (8.0.0.31442) és 2008. első negyedévi térképekkel kínált. A szoftver ezt követően több fejlesztésen is átesett, majd 2008 végére elkészült a 8.3 verzió (8.3.2.64029), mely nemcsak hibajavításokat, de új funkciókat is tartalmazott. A Nav N Go iGO 8 Európa termék 8.3 verziójú, 2008 harmadik negyedévi térképpel szállított változata először 2009. január 28-án került forgalomba Magyarországon.

Az elmúlt két hónapban néhány magyarországi kiskereskedelmi egységben előfordult, hogy a régi és az új verzió egyaránt kapható volt, így számos felhasználónk tudtán kívül a régebbi verziót vásárolta meg. Ennek orvoslására döntött úgy a Nav N Go és magyarországi disztribútora, az RRC Hungary Kft., hogy ingyenes végfelhasználói kártyacsere akciót hirdet meg, mely 2009. április 15-től május 30-ig tart.

A csereakció kizárólag a 2009. január 1. után vásárolt Nav N Go iGO 8 Európa termék 8.0.0 verziójú, 2008 első negyedévi térképpel ellátott változatára érvényes, melyeket blokk vagy számla ellenében térítésmentesen kicserélnek a 8.3 verzióra, melyben már a 2008. harmadik negyedévi térképek találhatók. A végfelhasználói kártyacsere lebonyolítása kizárólag az RRC Hungary Kft-n keresztül történik.

Ha a csereakcióra jogosult felhasználó a kártya bolti megvásárlása óta a www.naviextras.com térképfrissítő portálon térképfrissítéseket vagy plusz térképeket vásárolt, és azokat az új kártyára át szeretné emelni, akkor még a csere bolti lebonyolítása előtt ezt a fenti weboldal „Támogatás” menüpontján keresztül, a kártya licencének elküldésével együtt jeleznie kell a portál ügyfélszolgálatának, majd a cserét csak az ügyfélszolgálat visszaigazolása után végezheti el.

A csereakcióval egy időben a Nav N Go visszarendelte az üzletekből a korábbi, 8.0 verziószámú, dobozos Nav N Go iGO 8 Európa szoftvereket, és kicseréli azokat a friss termékre, hogy mostantól az üzletekben csak az új, 8.3-as verzió legyen kapható.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp