Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia E75: új okostelefon – elsők közt Magyarországon!

Kütyük

Nokia E75: új okostelefon – elsők közt Magyarországon!

Vadonatúj, E sorozatú business Nokia érkezett hazánkba.

A Nokia E75 az első készülék, mely gyárilag telepített Nokia Messaging push e-mail szolgáltatással rendelkezik, így egy asztali számítógép gyakorlatilag teljes levelezési funkcióit kínálja, és magába foglalja a Nokia összes e-mail és üzenetküldési szolgáltatását. A Nokia E75 minőségi anyagokból készül, és kicsúsztatható QWERTY billentyűzettel rendelkezik, mely nagymértékben segíti az üzenetírást. A gyárilag telepített Nokia Messagingnek köszönhetően, a készülékre az e-mail fiókok egyszerűen, már az első használatkor három lépesben beállíthatóak. A Nokia Messaging szolgáltatás mobilizálja a Nokia készülékeken a felhasználók személyes és üzleti e-mailjeit, valamint az azonnali üzenetküldést.

˝A Nokia E75-re gyárilag telepített Nokia Messaging alkalmazással a felhasználók hozzáférhetnek az üzleti és személyes e-mail postafiókjaikhoz, ezen belül akár a világon legelterjedtebb fiókokhoz is – például, a Windows Live Hotmailhez, a Yahoo! Mailhez, a Gmailhez vagy az AOL Mailhez˝ – mondta el Dankovics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója. ˝Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, hogy a magyar e-mail szolgáltatók közül, mostantól a Nokia Messaging felhasználói már az Indamail és a Citromail postafiókjait is elérhetik. Persze, az üzleti felhasználókról sem feledkezünk meg, ők a Nokia vállalati e-mail klienseit – a Mail for Exchange-t és az IBM Lotus Notes Travelert – is egyszerűen beállíthatják a Nokia E75 készülékükön˝ – tette hozzá Dankovics Tamás.

˝Az Index szolgáltatásai közé tartozó Indamail a legkorszerűbb hazai webes levelező rendszer. A sok százezer aktív felhasználó visszajelzései alapján a szolgáltatás felülete egyszerű, szép és kellemes. Az Inda látogatói egyetlen jelszavuk használatával részt vehetnek a magyar internet legnagyobb fórumos és blogos közösségeinek életében, továbbá megoszthatják a weben fényképeiket, videóikat is. Az Indamail mostantól minden eddiginél egyszerűbben hozzáférhető az új Nokia készülékek felhasználói számára˝ – nyilatkozta Prigyeni Lénárd, az IndaLabs Zrt. program igazgatója.

˝A Sanoma Budapest Zrt. számára öröm, hogy a Nokia E75 készülék Nokia Messaging alkalmazásával 1,5 millió CITROMAIL felhasználó részére válik elérhetővé mobilon is a szolgáltatás˝ – tette hozzá Szépvölgyi Tamás, a Sanoma Zrt. multimédia-lapigazgatója.

A Nokia E75 a tulajdonos összes postafiókját egyetlen, könnyen elérhető és kezelhető felhasználói felületen egyesíti, amely támogatja az asztali gépek levelezőprogramjainak leggyakoribb funkcióit, beleértve a betekintőablakokat, a válaszüzenet küldését egyetlen gombnyomással, az almappákat és a HTML támogatást is. A fejlett levelezési funkciók mellett a készülék továbbfejlesztett személyes információkezelést kínál, amely többek között lehetővé teszi találkozók kezdeményezését, a meghívók megválaszolását, keresést a névjegyzékben és az automatikus kiegészítéseket. A felsorolt levelezési funkciók a Nokia E75 készüléken jelennek meg először.

Az utazó üzletembereknek az elegáns Nokia Extra Power DC-11 tartozék bármikor jó szolgálatot tehet a Nokia E75-tel, hiszen segítségével bárhol, bármikor, amikor nincs konnektor vagy mobiltöltő a közelben, egyszerre akár két telefont is fel lehet tölteni. Ehhez nem kell mást tenniük, mint utazás előtt, vagy a szállodában feltölteni a DC-11-et, ezután már elég csak előhúzni az öltönyzsebből, és rácsatlakoztatni a lemerült mobilkészülékeket. A Nokia DC-11 a Nokia E75 mellett bármilyen microUSB, vagy 2 milliméteres töltőcsatlakozóval rendelkező mobileszköz töltésére alkalmas.

A Nokia E75 fontosabb jellemzői:
-Kicsúsztatható QWERTY billentyűzet az egyszerűbb szövegbevitelért
-A névjegyek, e-mailek, a főoldal és a naptár teljes integrációja teljes szinkronizációval
-Beépített A-GPS és memóriakártyára telepített Nokia Térképek a navigációhoz
-Ovi Files szolgáltatás a számítógépen lévő fájlok és dokumentumok eléréséhez, akkor is, ha a PC nem csatlakozik az internetre
-Beépített mobil VPN a kényelmes intranet eléréshez
-3,5 milliméteres, szabványos audio-csatlakozó
-3,2 megapixeles, autofókuszos kamera.

A Nokia E75 2009. április 9-étől a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként és áprilisban csak a T-Mobile-nál vásárolható meg. A készülék új előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal 99.990 forintért kapható, és 12 havi kamatmentes részletfizetéssel, 29.970 forintos kezdőrészlettel is elvihető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés