Connect with us

Nokia E75: új okostelefon – elsők közt Magyarországon!

Kütyük

Nokia E75: új okostelefon – elsők közt Magyarországon!

Vadonatúj, E sorozatú business Nokia érkezett hazánkba.

A Nokia E75 az első készülék, mely gyárilag telepített Nokia Messaging push e-mail szolgáltatással rendelkezik, így egy asztali számítógép gyakorlatilag teljes levelezési funkcióit kínálja, és magába foglalja a Nokia összes e-mail és üzenetküldési szolgáltatását. A Nokia E75 minőségi anyagokból készül, és kicsúsztatható QWERTY billentyűzettel rendelkezik, mely nagymértékben segíti az üzenetírást. A gyárilag telepített Nokia Messagingnek köszönhetően, a készülékre az e-mail fiókok egyszerűen, már az első használatkor három lépesben beállíthatóak. A Nokia Messaging szolgáltatás mobilizálja a Nokia készülékeken a felhasználók személyes és üzleti e-mailjeit, valamint az azonnali üzenetküldést.

˝A Nokia E75-re gyárilag telepített Nokia Messaging alkalmazással a felhasználók hozzáférhetnek az üzleti és személyes e-mail postafiókjaikhoz, ezen belül akár a világon legelterjedtebb fiókokhoz is – például, a Windows Live Hotmailhez, a Yahoo! Mailhez, a Gmailhez vagy az AOL Mailhez˝ – mondta el Dankovics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója. ˝Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, hogy a magyar e-mail szolgáltatók közül, mostantól a Nokia Messaging felhasználói már az Indamail és a Citromail postafiókjait is elérhetik. Persze, az üzleti felhasználókról sem feledkezünk meg, ők a Nokia vállalati e-mail klienseit – a Mail for Exchange-t és az IBM Lotus Notes Travelert – is egyszerűen beállíthatják a Nokia E75 készülékükön˝ – tette hozzá Dankovics Tamás.

˝Az Index szolgáltatásai közé tartozó Indamail a legkorszerűbb hazai webes levelező rendszer. A sok százezer aktív felhasználó visszajelzései alapján a szolgáltatás felülete egyszerű, szép és kellemes. Az Inda látogatói egyetlen jelszavuk használatával részt vehetnek a magyar internet legnagyobb fórumos és blogos közösségeinek életében, továbbá megoszthatják a weben fényképeiket, videóikat is. Az Indamail mostantól minden eddiginél egyszerűbben hozzáférhető az új Nokia készülékek felhasználói számára˝ – nyilatkozta Prigyeni Lénárd, az IndaLabs Zrt. program igazgatója.

˝A Sanoma Budapest Zrt. számára öröm, hogy a Nokia E75 készülék Nokia Messaging alkalmazásával 1,5 millió CITROMAIL felhasználó részére válik elérhetővé mobilon is a szolgáltatás˝ – tette hozzá Szépvölgyi Tamás, a Sanoma Zrt. multimédia-lapigazgatója.

A Nokia E75 a tulajdonos összes postafiókját egyetlen, könnyen elérhető és kezelhető felhasználói felületen egyesíti, amely támogatja az asztali gépek levelezőprogramjainak leggyakoribb funkcióit, beleértve a betekintőablakokat, a válaszüzenet küldését egyetlen gombnyomással, az almappákat és a HTML támogatást is. A fejlett levelezési funkciók mellett a készülék továbbfejlesztett személyes információkezelést kínál, amely többek között lehetővé teszi találkozók kezdeményezését, a meghívók megválaszolását, keresést a névjegyzékben és az automatikus kiegészítéseket. A felsorolt levelezési funkciók a Nokia E75 készüléken jelennek meg először.

Az utazó üzletembereknek az elegáns Nokia Extra Power DC-11 tartozék bármikor jó szolgálatot tehet a Nokia E75-tel, hiszen segítségével bárhol, bármikor, amikor nincs konnektor vagy mobiltöltő a közelben, egyszerre akár két telefont is fel lehet tölteni. Ehhez nem kell mást tenniük, mint utazás előtt, vagy a szállodában feltölteni a DC-11-et, ezután már elég csak előhúzni az öltönyzsebből, és rácsatlakoztatni a lemerült mobilkészülékeket. A Nokia DC-11 a Nokia E75 mellett bármilyen microUSB, vagy 2 milliméteres töltőcsatlakozóval rendelkező mobileszköz töltésére alkalmas.

A Nokia E75 fontosabb jellemzői:
-Kicsúsztatható QWERTY billentyűzet az egyszerűbb szövegbevitelért
-A névjegyek, e-mailek, a főoldal és a naptár teljes integrációja teljes szinkronizációval
-Beépített A-GPS és memóriakártyára telepített Nokia Térképek a navigációhoz
-Ovi Files szolgáltatás a számítógépen lévő fájlok és dokumentumok eléréséhez, akkor is, ha a PC nem csatlakozik az internetre
-Beépített mobil VPN a kényelmes intranet eléréshez
-3,5 milliméteres, szabványos audio-csatlakozó
-3,2 megapixeles, autofókuszos kamera.

A Nokia E75 2009. április 9-étől a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként és áprilisban csak a T-Mobile-nál vásárolható meg. A készülék új előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal 99.990 forintért kapható, és 12 havi kamatmentes részletfizetéssel, 29.970 forintos kezdőrészlettel is elvihető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő