Connect with us

technokrata

Samsung telefonok két SIM kártyával

Kütyük

Samsung telefonok két SIM kártyával

Két szolgáltató két különböző telefonszámra érkező hívásait is kezelik.

A Samsung Electronics bejelentette új Dual SIM mobiltelefonjait: a D980-at, a D880-at, a D780-at és a C5212-t. A Dupla SIM kártyás technológiának köszönhetően egyaránt két SIM-kártya kezelésére alkalmasak; párhuzamosan képesek akár két szolgáltató, két különböző telefonszámra érkező hívásait kezelni. A két SIM kártya – és a két telefonszám – használatának felcseréléséhez csupán egyetlen gombnyomás szükséges. Emellett minden készüléket multimédiás alkalmazásokkal is felszereltek, kamera és beépített FM rádió is rendelkezésre áll.

A Samsung D980 teljes érintőképernyős, háromsávos, mobiltelefon, így minden földrészen használható. Beépített FM rádióval, zenelejátszóval és 5 megapixeles kamerával látták el.

Samsung D980

A Samsung D880 egyszerre két SIM kártyát kezelő szétcsúsztatható mobiltelefon 3 megapixeles kamerával, 2,3” képátlójú LED kijelzővel, bővíthető memóriával. A készülék Bluetooth 2.0 és USB kapcsolattal, továbbá MP3-lejátszóval is rendelkezik.

Samsung D880

Samsung D780: két SIM, két szám – akár két szolgáltatótól is. A telefont a gyártó beépített 2 megapixeles kamerával, Bluetooth-szal, 20 MB memóriával és zenelejátszóval szerelte fel.

Samsung D780

A Samsung C5212 Dupla SIM kártyás készülék 40 MB belső memóriával rendelkezik, ami micro SD memóriakártyával akár 4 GByte-ig bővíthető. Beépített FM rádióval és 1.3 megapixeles kamerával is fel van szerelve.

Samsung C5212

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák