Connect with us

technokrata

Navigáció Ferrari módon

Kütyük

Navigáció Ferrari módon

Prémium szintű útvonaltervezés és navigálás.

Németország prémium kategóriás navigációs termékcsaládja, a Becker itthon is elérhetővé válik az LC Systems jóvoltából. Két egyedi dizájnú modell igyekszik kivívni a tehetősebb rétegek érdeklődését. A Becker Z250 Ferrari Edition eredeti Ferrari-piros „Rosso Corsa” színű karosszériával, egyedi multimédiás tartalmakkal, exkluzív anyagminőséggel, Bluetooth kihangosítással és SiRF InstantFix II technológiával rendelkezik. A krokodilmintázatú Becker Z100 Crocodile Edition cseppálló burkolata pedig főleg motoros vagy más „outdoor” jellegű használatra teszi alkalmassá a készüléket. A Becker modellek saját kezelőfelületű, de i-Go alapokon működő navigációs rendszerei a gyári Navteq térképek mellett TopMap alapú kiegészítő kártyával kerülnek forgalomba.

Az LCP Systems saját telekommunikációs-navigációs termékcsaládját (iconX) 2008 őszén mutatta be először. Egy igazi prémium kategóriás navigációs eszköz debütált a mai napon, ez az iconX A410-es modell. A készülék a hazai fejlesztésű szoftverek és a hozzáadott értéket növelő szolgáltatások révén igyekszik kitűnni a tömegből. 3 év terméktámogatás mellé az online szolgáltatásokkal kínáló MyClub közösségi portál használatára is lehetőséget kínál a vállalat.

Újdonság továbbá, hogy a korábbi G300 modellek utódaként az iconX G310 nevű, kisméretű modellje gyöngyházfényű borítással és teljesen sík, úgynevezett Flat kijelzővel lesz majd elérhető. A készülék az A410-hez hasonlóan a Nav N Go iGo 8 alapú térképeivel, túra-navigációra is alkalmas extra szoftverekkel, többnyelvű szótárprogrammal és multimédiás funkciókkal rendelkezik.

Míg a G310 esetében a hagyományos iGo 8 felület mellett egy könnyített kezelőfelületű skin is választható lesz a felhasználók számára, az A410 esetében már három platformot választhatnak a vásárlók: hagyományos mellett megjelenik a pro és easy kezelőfelület, amelyek rengeteg újdonságot jelentő extrát tartalmaznak.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp