Connect with us

Hirdetés

technokrata

Akár földhöz is vághatjuk a Sonim telefonjait

Kütyük

Akár földhöz is vághatjuk a Sonim telefonjait

Extrém környezeti terhelést is kibírnak a gyártó kommunikációs eszközei.

Új telefonok forgalmazását jelentette be ma az LCP Systems; melyek inkább kuriózumszámba menően képviselik majd magukat Magyarországon, mintsem a tömegtermékként találkozhatnánk velük. A Sonim strapa-telefonjai az extrém környezeti igénybevétellel járó munkaköröket betöltők számára készült. Másfél méterig víz-, de ezen kívül por-, hő- és ütésállóak a készülékek, ráadásul tükröződés- és karcmentes LCD-vel rendelkeznek. Mérete, valamint a gumírozott burkolat egyenetlen felülete lehetővé teszi, hogy akár kesztyűben is biztonságosan és precízen lehessen használni. A zajos, ipari körülmények között történő alkalmazás során fontos szerepet játszik a hangerő széles skálájú szabályozhatósága. A készülék kijelzője 67×37 mm nagyságú, 128×160 pixel felbontású, és Bluetooth-kapcsolatra alkalmas. Több mint 200 órás készenléti idővel rendelkezik 1100 mAh-ás akkumulátornak köszönhetően.

A telefon kiegészítőjeként szolgál az a napelemes hátizsák, amely több napos, természetben töltött túra alkalmával is áramforrást biztosít, így használói napenergia segítségével tölthetik fel mobiltelefonjukat, navigációs készüléküket.

Bemutatták az i-mate smartphone családot is, melynek tagjai arról ismertek, hogy a megszokottnál több hardveres gombbal vannak ellátva. A Magyarországon most debütáló modellek mobil kliensként vállalatirányítási rendszer futtatására is alkalmasak; és találunk köztük ipari védelemmel ellátott modelleket is. A termékek az LCP Systemsnek köszönhetően magyar nyelvű operációs rendszerrel is elérhetőek lesznek.

A mobil készülékek mellett asztali telefonokról is hírt adott az LCP Systems. A Siemens Gigaset otthoni és irodai használatra tervezett készülékei – asztali vezetékes és vezetéknélküli, valamint IP-telefonok – az ECO DECT (környezetbarát) technológiának köszönhetően 60%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos vezeték nélküli telefonok. HSP fejlesztésre révén jó hangminőséget biztosít kihangosítás funkcióban is. Az LCP Systems kínálatában a jövőben a Siemens Gigaset asztali telefonok minden modellje elérhető lesz, az alacsonytól egészen a luxuskategóriás modellekig.

A Fimca pedig multimédiás IP-telefonjaival készül a hazai piacra. Teljes körű vezeték nélküli szolgáltatással és Wi-Fi internetkapcsolattal támogatják az üzleti jellegű használatot. A készülékek alkalmasak mind internetes, mind normál telefon-üzemmód használatra, a beépített webkamera és a 7″ méretű, nagy felbontású, érintőkijelzős képernyő segítségével pedig videokonferencia lebonyolítására, fotó és filmlejátszásra, e-mail küldésre, internet-használatára. A bemutatott készülékek Bluetooth kézibeszélővel és elforgatható képernyővel rendelkeznek.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés