Connect with us

Beépített autós navigáció 3D-ben – új Nav N Go Limousine

Kütyük

Beépített autós navigáció 3D-ben – új Nav N Go Limousine

Íme a Nav N Go legfrissebb fejlesztése.

Már műszerfalba épített képernyőn is élvezhető a valósághű 3D-s navigáció, hiszen megjelent a beépíthető Nav N Go Limousine termékhez kompatibilis, Nav N Go iGO 8 alapú navigációs szoftver. Az új szoftververzió további olyan fejlesztéseket is tartalmaz, melyek még könnyebbé teszik a tájékozódást.

A legújabb Nav N Go Limousine navigációs szoftver ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a népszerű Nav N Go iGO 8. Az autóba épített képernyőkkel működő Nav N Go Limousine új szoftververziója egyedülálló grafikai megoldásokat, köztük valósághű 3D-s megjelenítést alkalmaz, így a navigációs képernyőn életszerű domborzatot, többszintű utakat és 3D-s tereptárgyakat, akár híres épületeket is láthatunk menet közben. Újdonságként a Nav N Go Limousine szoftverben is megjelennek a tájékozódást megkönnyítő útjelző táblák, melyek főleg autópályán való közlekedéskor segítenek megtalálni a jó haladási irányt. Hasonlóan hasznos a sávinformáció is, valamint a madártávlat mód, illetve az egyirányú utcák és házszámok feltüntetése.

A gyors és megbízható program egyéb változtatásokon is átesett. A kezelőfelület átláthatóbb lett, minden olyan adat megjelenik a képernyőn, amire az adott pillanatban, vagy a következő manővernél szükség lehet.

A Nav N Go Limousine új szoftververziója már a legfrissebb, 2008. negyedik negyedévi teljes Európa térképet tartalmazza. A Tele Atlas Nyugat-Európa, és a Nav N Go egyedülállóan részletes Kelet-Európa térképcsomagja kifogástalan lefedettséget nyújt 43 országban.

Az új, 3D-s szoftververzió 2 GB-os SD memóriakártyán jelenik meg, és a Nav N Go Limousine hivatalos viszonteladói hálózatában lesz kapható, bruttó 22.900 forintos ajánlott fogyasztói áron. A megvásárolható program kompatibilis a 2007-ben megjelent, eredeti Nav N Go Limousine csomaggal, és tökéletesen fut a korábbi, távirányítóval vezérelhető hardvereken.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő