Connect with us

A világ első átlátszó mobilja – LG GD900

Kütyük

A világ első átlátszó mobilja – LG GD900

Részletek a világ egyik legkülönlegesebb érintőkijelzős telefonjáról.

Az LG leleplezte a világ első átlátszó billentyűzetű készülékének rejtett funkcióit. A gyártó most Las Vegasban, a 2009-es CTIA Wireless kiállításon demonstrálta az LG GD900 egyszerű kezelhetőségét. Az LG GD900 februárban debütált a barcelonai Mobil Világkongresszuson, ahol az elegáns formatervezés rajongói, a szakújságírók és a mobilkommunikáció szakértői egyaránt nagy lelkesedéssel fogadták. A divatteremtő telefon egyedi formatervezésének és funkcióinak együttese tömegeket vonzott az LG Electronics standjára.

A telefon nem csak újraértelmezi a formatervezés fogalmát, de újgenerációs funkciókat is rejt magában, ezáltal új lehetőséget nyújt mindazoknak, akik egyedi készüléket keresnek. A GD900 3 colos teljes érintőképernyője és áttetsző billentyűzete egyszerű kezelhetőséget, kényelmes elérést tesz lehetővé a telefon összes funkciójához.

A laptophoz szokott felhasználók is könnyen megbarátkozhatnak a GD900 átlátszó billentyűzetű érintőfelületével, mely hasonlóan a notebook-ok érintőfelületéhez (touchpad) egyszerű és dinamikus kezelhetőséget tesz lehetővé akár két ujjal is. A billentyűzet érzékenysége és kifinomult pontossága révén kiküszöbölhetők a véletlen mozdulatokból eredő parancsok vagy az internetes böngészés megszakadása.

A ˝Multi Touch˝ funkció javítja mind az online, mind az offline tartalmak olvashatóságát, köszönhetően az egy- és kétujjas kicsinyítési és nagyítási lehetőségnek. A ˝Gesture Shortcut˝ kényelmi funkció a felhasználó által beállított, közvetlen hozzáférést biztosít a kedvenc menükhöz csupán egyetlen érintéssel, így például a felhasználó az ˝M˝ betűhöz hozzárendelheti a zenelejátszó elindításának parancsát, és azt a későbbiekben egy gombnyomással elérheti.

Az LG a teljes, interaktív felhasználói élmény érdekében, kézírás-felismerő és érintés-visszajelző funkcióval is ellátta a GD900-at. A ˝Touch Wheel˝ funkció pedig kényelmes elérést és használatot biztosít a készülék multimédiás funkcióihoz.

Az LG GD900 a korszerű, prémium kategóriás készülékekhez méltó technikai és szoftveres jellemzőkkel egyaránt rendelkezik, melyekről további részletek a májusi világpiaci megjelenéssel egyidőben lesznek elérhetők.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom