Connect with us

technokrata

Zenemobilok ajándék zeneletöltéssel a Vodafone-tól

Kütyük

Zenemobilok ajándék zeneletöltéssel a Vodafone-tól

Nokia 5130 XpressMusic áprilisban csak a Vodafone kínálatában.

Minden új és régi Vodafone előfizető, aki április 1. és 30. között Nokia 5130, vagy Nokia 5800 készüléket vásárol, 30 napig díjmentesen próbálhatja ki a Vodafone Zenetár szolgáltatását. A vásárlást követően a Vodafone automatikusan aktiválja az ingyenes előfizetést, amiről az ügyfelet MMS-ben tájékoztatja. A díjmentes próba előfizetés 30 nap eltelte után lejár. A lejárat után a telefon készülékre, illetve számítógépre letöltött zenék már nem hallgathatóak meg, ám egy SMS-sel a szolgáltatás – immár fizetősen – ismét aktiválható.

A Nokia 5130 zenetelefon áprilisban ráadásul csak a Vodafone kínálatában érhető el. A telefonban meg van minden, amire a zenét kedvelőknek szüksége lehet, többek között a microSD memóriakártyás bővítési lehetőség, illetve a kiváló minőségű hangszóró.

A Vodafone tavaly szeptemberben elindított Unlimited Music Store – Vodafone Zenetár szolgáltatása révén az előfizetők egyetlen előfizetésért korlátlanul tölthetnek le zenét a Vodafone live!-ról a mobiltelefonjukra és a www.vodafone.hu/zene weboldalról a számítógépükre. A Vodafone Zenetár szolgáltatással kevesebb, mint egy CD áráért (900 forint/2 hét) szerezhetőek meg kedvenc zenéink – legálisan. A Vodafone Zenetár megrendelhető a Vodafone live!-on a Zene & Csengőhang/ Vodafone Zenetár menüpontban, vagy SMS-ben: az RZENETAR szó 1744-es telefonszámra való elküldésével.

Az ajándék zeneletöltés Nokiával promóció mellett párhuzamosan visszavonásig él a 2 hét ingyen zene promóció is, melynek lényege, hogy 2 hétig díjmentesen próbálhatja ki bármelyik Vodafone ügyfél a Vodafone Zenetár szolgáltatást. A promóció igénybevételének feltételei megtalálhatók a www.vodafone.hu/zene weboldalon a 2 hétig ingyen zene akció menüpont alatt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák