Connect with us

Teljes billentyűzetes új okostelefon – itt a HTC Snap

Kütyük

Teljes billentyűzetes új okostelefon – itt a HTC Snap

A HTC Snap leegyszerűsíti a kapcsolattartást.

A HTC legújabb QWERTY okostelefonja tartalmazza a ˝Belső kör˝ funkciót, mely automatikusan sorba rendezi az e-maileket aszerint, hogy a felhasználó számára mennyire fontos személytől érkeztek. A HTC bemutatta legújabb QWERTY billentyűzetes okostelefonját, a HTC Snap-et. A készülék számos olyan funkcióval rendelkezik, ami mindazt nyújtja, amire a felhasználóknak szükségük van, ám közben nem terheli túl őket fölöslegesen. Ennek köszönhetően a HTC Snap minden eddiginél könnyebbé teszi az életünk fontos szereplőivel való kapcsolattartást.

Sokan úgy érzik, hogy túlságosan sok e-mailt kapnak. Az ilyen esetekre kínál megoldást a HTC innovatív Belső kör funkciója, melynek segítségével a felhasználók a dedikált Belső kör gomb megnyomásával a beérkezett üzenetek között előre rendezhetik az előzetesen kiválasztott emberektől érkezett leveleket, így a fontos üzenetekre azonnal reagálhatnak.

˝Felismertük, hogy az embereket elárasztja az e-mailek lavinája, ezért a HTC Snap-ben bemutatjuk a Belső kört, a HTC innovációját, melynek segítségével a felhasználók egyetlen gombnyomással előre rendezhetik a számukra fontos személyektől érkezett üzeneteket˝ – mondta el John Wang, a HTC marketingigazgatója. ˝A HTC Snap a legutóbbi lépés a HTC missziójának megvalósításában, azaz, hogy olyan innovatív okostelefonok széles választékát hozza létre, melyek mindegyikét különleges, a vásárlókat elkápráztató és meglepő tulajdonságokkal ruházza fel˝.

Vékony és tökéletesen kézbe illő formájával a HTC Snap mindössze 12 milliméter vastag, mégis akár nyolc és fél órányi beszélgetési időt biztosít az 1.500mAh kapacitású akkumulátor. Az ergonomikus tervezésű teljes QWERTY billentyűzet domború gombokkal rendelkezik, így az e-mailek és szöveges üzenetek gépelése gyors, pontos és kényelmes. A nagy sebességű 3G HSPA adatátvitelnek köszönhetően könnyen és gyorsan küldhetünk képeket a barátainknak, elérhetjük a kedvenc közösségi oldalainkat, de akár nagy file-okat is letölthetünk menet közben.

A HTC Snap megfelelő választás lehet olyan tapasztalt üzleti felhasználók számára, akik megfizethető és egyszerű megoldást keresnek a levelek, a naptár és a névjegyek Microsoft Exchange Serverrel való távoli szinkronizálására. Mindemellett a rugalmas Microsoft Windows Mobile Mobile 6.1 Standard platformnak köszönhetően a HTC Snap megfelelően egyszerű azon első okostelefon felhasználóknak is, akik a családi életüket szeretnék szervezettebbé tenni.

A HTC Snap várhatóan egyes országokban 2009 második negyedévében jelenik meg, világszerte pedig az év második felében válik elérhetővé. Ezen felül egy kártyafüggetlen, HSDPA-t és 850/1900MHz-et támogató verziót az USA-ban is forgalmazni kezdenek a nyáron, HTC S721 néven.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő