Connect with us

Internet-előfizetés díjtalanul

Kütyük

Internet-előfizetés díjtalanul

Fél év türelmi idő az Enternetnél, ha előrelátó volt, de megszorul az ügyfél.

A jelenlegi gazdasági helyzetben bárkivel előfordulhat, hogy rövidebb vagy hosszabb ideig kiesik vagy drasztikusan lecsökken jövedelme és komoly problémák merülhetnek fel a számlák kifizetésekor. Az Enternetnél, ha egy ügyfél önhibáján kívül elveszti munkáját vagy keresőképtelenné válik, egy új szolgáltatásnak, a számlabiztosításnak köszönhetően hat hónapig még használhatja internet hozzáférését akár munkakeresésre is, és könnyebben áthidalhatja a nehezebb időszakot.

Bauer Róbert az Enternet cégcsoport igazgatóságának elnöke a következőképpen kommentálta a hírt: „Egyre inkább látjuk, hogy a válságnak köszönhetően ügyfeleink fizetési morálja leromlott. Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen szolgáltatás ebben a helyzetben nagyon is életképes lehet, hiszen nagyobb biztonságot tudunk nyújtani előfizetőinknek, nem kell annyi behajtási folyamatot indítani, ami mindenkinek könnyebb lesz.”

Díjak és feltételek
A biztosítás ügyfélre jutó havi biztosítási díja az Enternet által nyújtott szolgáltatás havi díjának 5,412%+ÁFA értéke (azaz bruttó 6,49%). Feltételei, hogy a biztosító kockázatviselésének kezdetekor a biztosított életkora 18 és 60 év közötti legyen, valamint a keresőképesség és állományban foglalkoztatottság is feltétel. Feltétel továbbá, hogy a csatlakozási nyilatkozat megtételének időpontjáig sem a biztosított, sem munkáltatója nem kezdeményezett rendes vagy azonnali hatályú felmondást, közös megegyezéssel történő munkaviszony megszüntetést, illetve a csatlakozási nyilatkozat aláírásának időpontjáig nem nyújtott be és nem kapott a munkáltatótól felmondó levelet. A biztosítottnak nem lehet harminc napnál régebben lejárt tartozása az Enternet felé. A biztosítási szerződés szerinti bejelentése esetén az elbíráláshoz szükséges összes dokumentum beérkezését követő 15 napon belül teljesíti a biztosító.

A kockázatot viselő biztosító a CARDIF Biztosító Magyarország Zrt., és az Enternet ADSL előfizetői részére kidolgozott számlabiztosítási módozat az MIB Europe Biztosítási Alkusz Zrt. közreműködésével jött létre.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom