Connect with us

technokrata

Internet-előfizetés díjtalanul

Kütyük

Internet-előfizetés díjtalanul

Fél év türelmi idő az Enternetnél, ha előrelátó volt, de megszorul az ügyfél.

A jelenlegi gazdasági helyzetben bárkivel előfordulhat, hogy rövidebb vagy hosszabb ideig kiesik vagy drasztikusan lecsökken jövedelme és komoly problémák merülhetnek fel a számlák kifizetésekor. Az Enternetnél, ha egy ügyfél önhibáján kívül elveszti munkáját vagy keresőképtelenné válik, egy új szolgáltatásnak, a számlabiztosításnak köszönhetően hat hónapig még használhatja internet hozzáférését akár munkakeresésre is, és könnyebben áthidalhatja a nehezebb időszakot.

Bauer Róbert az Enternet cégcsoport igazgatóságának elnöke a következőképpen kommentálta a hírt: „Egyre inkább látjuk, hogy a válságnak köszönhetően ügyfeleink fizetési morálja leromlott. Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen szolgáltatás ebben a helyzetben nagyon is életképes lehet, hiszen nagyobb biztonságot tudunk nyújtani előfizetőinknek, nem kell annyi behajtási folyamatot indítani, ami mindenkinek könnyebb lesz.”

Díjak és feltételek
A biztosítás ügyfélre jutó havi biztosítási díja az Enternet által nyújtott szolgáltatás havi díjának 5,412%+ÁFA értéke (azaz bruttó 6,49%). Feltételei, hogy a biztosító kockázatviselésének kezdetekor a biztosított életkora 18 és 60 év közötti legyen, valamint a keresőképesség és állományban foglalkoztatottság is feltétel. Feltétel továbbá, hogy a csatlakozási nyilatkozat megtételének időpontjáig sem a biztosított, sem munkáltatója nem kezdeményezett rendes vagy azonnali hatályú felmondást, közös megegyezéssel történő munkaviszony megszüntetést, illetve a csatlakozási nyilatkozat aláírásának időpontjáig nem nyújtott be és nem kapott a munkáltatótól felmondó levelet. A biztosítottnak nem lehet harminc napnál régebben lejárt tartozása az Enternet felé. A biztosítási szerződés szerinti bejelentése esetén az elbíráláshoz szükséges összes dokumentum beérkezését követő 15 napon belül teljesíti a biztosító.

A kockázatot viselő biztosító a CARDIF Biztosító Magyarország Zrt., és az Enternet ADSL előfizetői részére kidolgozott számlabiztosítási módozat az MIB Europe Biztosítási Alkusz Zrt. közreműködésével jött létre.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák