Connect with us

30 és 120 megabites Internet-hozzáférés a UPC-től

Kütyük

30 és 120 megabites Internet-hozzáférés a UPC-től

Április 1-jétől változatlan előfizetési díjak mellett jelentősen tovább növeli kábeles internet-csomagjainak sebességét a UPC Magyarország.

kábelhálózat és a hálózati kapacitás folyamatos fejlesztésének eredményeként újabb sebességnövekedésben részesülhetnek a UPC internet-előfizetői. Április 1-jétől a UPC jelenlegi kisebb (start és bronze) csomagjainak letöltési sávszélessége megduplázódik, a közepes (silver) csomag sebessége a másfélszeresére nő, míg a leggyorsabb (gold) szolgáltatásé is 25%-kal bővül. A kábelhálózaton elérhető legmagasabb letöltési sebesség immár 30 Mbit/s lesz.

Az új előfizetők számára április 1-je után már eleve a magasabb sebesség-beállításokat alkalmazzák, a jelenlegi előfizetőknek biztosított sávszélességet pedig május végéig fokozatosan állítja át a vállalat országszerte, változatlan előfizetési díjak mellett. A garantált letöltési sebességek is arányosan tovább emelkednek, mivel ezt az értéket a UPC változatlanul az elérhető maximum felében határozza meg.

UPC Fiber Power
A mostani sebességnövelés része azoknak a fejlesztéseknek, amelyek már egy újgenerációs internet-szolgáltatás bevezetését célozzák. A UPC Fiber Power elnevezésű, újgenerációs internetcsomagok ultra gyors, akár másodpercenkénti 120 megabites adatátviteli sebességet nyújtanak majd, elérhető áron. Az ultragyors sebességű szolgáltatásokat a UPC még az idén bevezeti meglévő hálózatain.

Ezt a nagy léptékű fejlesztést az EuroDOCSIS 3.0 technológia alkalmazása teszi lehetővé. Az új adatátviteli szabvánnyal a jelenleg használt hibrid optikai-koaxális (HFC) kábelhálózaton is ultra gyors, az ADSL maximumánál ötször nagyobb sebességű adatkommunikáció érhető el. A fejlesztés megvalósításához nem szükséges újabb kábelfektetési munkálatokat végezni, a jelenlegi hálózatot ugyanis nem kell ehhez kicserélni. A tervek szerint az újgenerációs internet-szolgáltatások 2009 végéig a UPC legtöbb szolgáltatási területén, az összes háztartás számára elérhetőek lesznek.

A technológiaváltás révén olyan interaktív digitális televíziós alkalmazások is elindulhatnak a kábelhálózaton, mint az elektronikus videotéka (Video On Demand), vagy a már sugárzott tévéműsorok bármikori, újbóli megtekintése. A UPC már tavaly megkezdte az EuroDOCSIS 3.0 technológiájú műszaki berendezések telepítését és tesztelését.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom