Connect with us

technokrata

Felfrissül a Nokia 5800: új szoftver a tapimobilra

Kütyük

Felfrissül a Nokia 5800: új szoftver a tapimobilra

A frissítés új funkciók és fejlesztések egész sorát tartalmazza.

A Nokia szoftverfrissítést adott ki a Nokia 5800 XpressMusic készülékhez, hogy tovább javítsa annak teljesítményét, és új funkciókkal bővítse a készüléket. A szoftverfrissítés azonnal, ingyenesen elérhető a Nokia szoftverfrissítési weboldalán, a www.nokia.com/softwareupdate oldalon, illetve begyűjthető a Nokia Software Updater segítségével.

A szoftver új verziójának fejlesztései többek között gyorsabb internetes adatletöltést, tökéletesített e-mail használatot, és a beépített keresőnek köszönhetően jobb keresési élményt nyújtanak. Ezeken felül számos további funkciót is kínál a szoftverfrissítés:
-Gyorsabb felhasználói felületet és gyorsabb letöltési időket.
-Új videofelvevő funkciókat: második kamera támogatását állóképek rögzítéséhez a videohívások mellett. A ˝burst mode˝-ot, melynek segítségével a felhasználók sorozatképeket készíthetnek, egyiket a másik után, anélkül, hogy újra le kellene nyomniuk az exponáló gombot.
-Mobil szótárt: beépített szótárfunkciót a szavak hangos visszajátszásával a text-to-speech, szövegfelolvasó technológia segítségével és 38 nyelv támogatásával.
-Alkalmazás-frissítőt: az Alkalmazás-frissítővel az emberek ellenőrizhetik, van-e elérhető frissítés az alkalmazásokhoz és közvetlenül a készülékükön frissíthetik azokat. Az alkalmazások frissítése az ellenőrzés automatikussá tételével is megoldható.

˝A frissítés számos fejlesztést tartalmaz a Nokia 5800 XpressMusic-hoz. Ahogy a mobilkészülékek egyre fejlettebbek lesznek, úgy az újabb funkciók és alkalmazások is könnyen telepíthetők a már meglévő készülékre. Azt ajánljuk a készüléktulajdonosoknak, hogy használják ki az új funkciókat, és frissítsék a Nokia 5800 XpressMusic telefonjaikat – így többet hozhatnak ki meglévő készülékükből˝ – mondta el Soren Petersen, a Nokia készülékekért felelős senior alelnöke.

A Nokia rendszeresen ad ki firmware-frissítéseket készülékeihez, és teszi tökéletesebbé a készülékhasználatot az új funkciók hozzáadásával és a teljesítmény javításával.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek