Connect with us

Így néz ki a megújult Iwiw

Kütyük

Így néz ki a megújult Iwiw

Modernizált külső, új megjelenés és funkciók.

Április közepétől átalakul az Iwiw kezdőoldala. A legnagyobb hazai kapcsolati háló, a kor követelményeinek és a felhasználók igényeinek megfelelően, rövidesen modernizált külsővel várja a felhasználókat. Az indulásig itt ismerkedhetnek az érdeklődők az új megjelenést és a funkciók elhelyezkedését bemutató oldallal.

A jelenlegi design 4 évvel ezelőtt készült, ami az akkori elvárásoknak és funkcióknak megfelelően lett kialakítva. Az Iwiw indulása óta bővülő szolgáltatáskínálat hatékony és kényelmes eléréséhez szükségessé vált a formai frissítés. Az átalakítás elsődleges célja az áttekinthető megjelenés és a könnyebb kezelhetőség. Az API-n keresztül elérhető új alkalmazások indulásával egy időben először csak a címlapot és a profiloldalt érinti a ráncfelvarrás, a későbbiekben azonban a teljes portál új megjelenést kap.

Az Iwiw új kezdőlapja – katt a teljes képhez

Változások
Az értesítések külön részt kapnak a főoldal tetején, így azonnal látható lesz, ha a felhasználó számára üzenet érkezett egy másik felhasználótól vagy alkalmazástól. A közvetlen elérés gyorsítja az üzenetekhez való hozzáférést. Szintén újdonság, hogy a profiloldalra kerülnek a kiválasztott alkalmazások; illetve a keresődoboz megújulása is, melynek köszönhetően profilokban, fórumokban és klubokban is közvetlenül lehet keresni. Főoldalra kerül még az ismerősök születés- és névnapjáró tájékoztató doboz is.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom