Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hello Kitty mobiltelefon a Pannonnál

Kütyük

Hello Kitty mobiltelefon a Pannonnál

Egy igazi csajos készülék újdonság érkezett a hazai mobil operátorhoz.

A Pannon különleges készülékajánlattal lepi meg a Hello Kitty szerelmeseit: a híres kiscicával díszített, virágmintás fehér-rózsaszín ház egy valódi, teljes értékű telefont rejt. A szétcsúsztatható kialakítású, háromnormás (GSM/GPRS 900/1800/1900 MHz) készülékben 1,3 megapixeles felbontású, videófelvételre is alkalmas kamera található, a képek pedig bármikor megoszthatók MMS-ben. A Hello Kitty telefonnal MP3 formátumú zenék is lejátszhatók, és a készülék Bluetooth adatátvitelre is képes. A kijelző 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a 8 MB-os belső memória pedig microSD kártyákkal (maximum 4 GB) bővíthető.

A csukott helyzetben 97x46x14 milliméter méretű, illetve 95 gramm tömegű Hello Kitty telefon március 24-től elérhető a Pannon összes üzletében a készlet erejéig, új számlás előfizetéssel, kétéves hűségnyilatkozattal, 31.980 forintért. A készülék mellé minden vásárló Hello Kitty plüssfigurát kap ajándékba.

A Hello Kitty figurát 1974-ben tervezte Ikuko Shimizu japán grafikus. Három évvel később elkészült az első rajzfilmsorozat, a masnis kiscica pedig azóta a fiatal lányok kedvencévé vált. A most debütált telefonon természetesen Hello Kitty háttérképek is találhatóak, melyek segítségével még egyedibbé varázsolható a készülék.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés