Connect with us

technokrata

SMS Lavina: napi 500 ingyen SMS

Kütyük

SMS Lavina: napi 500 ingyen SMS

Exkluzív ajánlat a Vodafone feltöltőkártyás ügyfeleinek.

A Vodafone VitaMAX tarifák opciós listája a mai naptól újabb opcióval, az ˝SMS Lavina˝ szolgáltatással bővül. Az ˝SMS Lavina˝ akció keretében a VitaMAX Standard, Klub és Party tarifával rendelkező ügyfelek minden nap az első normál díjas, belföldi hálózaton belüli SMS elküldése után díjmentesen küldhetnek aznap szöveges üzeneteket. Az ˝SMS Lavina˝ szolgáltatás havi díja 500 forint. Egy nap legfeljebb 500 darab normál díjas, belföldi hálózaton belüli SMS-t küldhető. Az ˝SMS Lavina˝ 2009. március 23. és május 31. között rendelhető meg.

A Vodafone ˝SMS Lavina˝ akciójának reklámfilmjében négy olimpiai bajnok vízilabdázónk, Kásás Tamás, Biros Péter, Szécsi Zoltán és Hosnyánszky Norbert, valamint Kemény Dénes szövetségi kapitány látható, akik újra egy rájuk jellemző történettel igyekeznek bemutatni a legújabb kampány előnyeit.

A Vodafone 2008. novemberben újította meg VitaMAX ajánlatait, melynek keretében új díjcsomagokat és opciókat vezetett be. Ezen felül létrehozta a VitaMAX Jutalmat, ami az előre fizető ügyfelek hűségének értékelését célozza. Az ˝SMS Lavina˝ akcióról, valamint a többi elérhető VitaMAX Extrákról, a VitaMAX új tarifáiról és a VitaMAX Jutalomról további részletek a szolgáltató weboldalán érhetők el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom