Connect with us

technokrata

Billiárdozzunk a mobilunkkal!

Kütyük

Billiárdozzunk a mobilunkkal!

Megérkezett az Electronic Arts Mobile legújabb játéka.

Mostantól nem kell sehova sem elmennie annak, akinek billiárdozni van kedve. Ülhet buszon, sétálhat az utcán, pihenhet a tengerparton, kedvenc sportjáért csak a zsebébe kell nyúlnia és bárkivel megmérkőzhet. Az Electronic Arts Mobile legújabb, háromdimenziós játéka ugyanis egy mobiltelefonnal teremti meg a billiárdozás élményét. Ráadásul az Anytime Pool online, a Facebook-on keresztül is játszható akár telefonos, akár szintén gép mellett ülő ellenfelekkel.

Az Anytime Poollal bárhol, bármikor játszhat az, aki a billiárd szerelmese. Húsz kihívásban öt különböző helyszínen szállhat versenybe az, aki elég ügyesnek érzi magát. Akár gyakorolni is lehet, de a world tour üzemmódban egy egész bajnokságot is végig játszhat a billiárdozó.

A háromdimenziós grafikát felvonultató játékot ezúttal nem csak mobiltelefonon keresztül lehet elérni, hanem online, a Magyarországon is egyre népszerűbb közösségi portálon, a Facebook-on keresztül is. Így a játékos barátait, vagy akár teljesen ismeretlen felhasználókat is billiárdozni hívhat, legyen a másik fél akár számítógép, vagy telefon mellett.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák