Connect with us

technokrata

Bemutató: hogyan óvjuk és védjük a Nokia N82-t?

Kütyük

Bemutató: hogyan óvjuk és védjük a Nokia N82-t?

A Gigateltől ezúttal néhány Krusell terméket kaptunk kipróbálásra.

Lassan már másfél éve lesz annak, hogy mindennapi használatba vettem egy Nokia N82-es készüléket, melyet mind a mai napig ˝pucéran˝, vagyis hordtok nélkül használtam. Ez persze meg is látszik a felületén, hiszen a kisebb-nagyobb karcok szépen lassan ellepik az egész telefont. Ennek megelőzésére és a minél kényelmesebb mobiltelefon hordás érdekében próbáljuk ki a Krusell valamely hordtokját!

Azt hiszem, hogy a Krusellt már alig kell bemutatnom, hiszen ez a világ több mint ötven országába szállító svéd gyártó az elmúlt években igen komoly nemzetközi ismeretségre tett szert. A különböző mobiltelefon tokok gyártásával foglalkozó vállalat természetesen többek közt a Nokia N82-höz is készít tokokat, melyek közül mi most három különböző modellt mutatunk be.

Az első egy teljesen hagyományos, függőleges kialakítású hordtok, mely teljes egészében valódi bőrből készült és nem hiányzik róla a Krusell-féle Multidapt klip megoldás.

A következő delikvens hasonló designnal rendelkezik, de ezúttal nem függőlegesen, hanem vízszintesen kell belecsúsztatni a telefont.

A fixen a telefonra applikálható harmadik termék nem annyira az eleganciára, hanem inkább a hathatós védelemre és könnyű használatra helyezi a fő hangsúlyt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák