Connect with us

Két évig ingyen kapjuk a friss térképeket

Kütyük

Két évig ingyen kapjuk a friss térképeket

Az újonnan TomTom GO 930 és GO 730 készüléket vásárlók két éven át ingyen használhatják a Map Update Service térképfrissítő szolgáltatást.

A TomTom bejelentette új termékpromóciós tervét, mely két éves ingyenes Map Update Service előfizetést nyújt az újonnan vásárolt TomTom GO 930 (Traffic), valamint GO 730 (Traffic) készülékekhez. A Map Update Service szolgáltatás folyamatosan biztosítja a készülékekhez a legfrissebb térképeket, így tartva versenyt az állandóan változó úthálózattal. Az akció Magyarországon március 19-től május 13-ig tart a készülékeket forgalmazó üzletekben.

Az akcióban résztvevő vásárlók a TomTom Home-on, a TomTom számítógépes programján keresztül ingyenesen aktiválhatják 24 hónapos Map Update Service előfizetésüket. A két éves előfizetési időszak alatt a felhasználók e-mailben, valamint a TomTom Home-on keresztül folyamatos figyelmeztetést kapnak valahányszor egy új térképfrissítés kerül fel és válik letölthetővé a rendszerben. Az új térképek negyedévente frissülnek, ami azt jelenti, hogy az akcióban résztvevő felhasználók akár nyolc új térképfrissítéshez is hozzájuthatnak anélkül, hogy új térkép vásárlása miatt kelljen aggódniuk. A TomTom GO termékpalettához kapható összes térkép magában foglalja a TomTom egyedülálló Map Share technológiáját is, amely lehetővé teszi a készüléken az esetleg előforduló térképhibák azonnali javítását, valamint azok megosztását a többi Map Share felhasználóval. Végezetül, az IQ Routes technológia megajándékozza a gépjárművezetőket a ma kapható legpontosabb útvonal-kalkulációval, amely a megtenni kívánt utat valós sebességi adatok alapján számolja ki, így valahányszor olyan tényező merül fel, amely utunk során késést eredményezhet, mint például körforgalmak, fekvőrendőrök, stb. a készülék automatikusan számításba veszi azokat és így nyújt még pontosabb előrejelzést a célba érkezés várható időpontjáról.

˝A Tele Atlas-szal az oldalunkon senki sem tudja nálunk jobban, hogy az idő múlásával az úthálózatok mennyit is változnak valójában˝ – mondta Corinne Vigreux, a TomTom ügyvezető igazgatója. ˝Az új Map Update Service térképfrissítő szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a felhasználók hozzájussanak a legújabb Tele Atlas térképhez, melyet tovább bővítenek a TomTom IQ Routes, valamint a Map Share útvonaltervező technológiák, így nyújtva piacon jelenleg elérhető legtökéletesebb szolgáltatást˝.

A két éves Map Update Service szolgáltatással a felhasználók közel 24 ezer forintot takaríthatnak meg szemben azzal az összeggel, amit egy új térkép vásárlásakor fizetnének egyéb esetben. A Map Update Service szolgáltatást a készülék első használatát követő 90 napon belül aktiválni kell, így a felhasználók számára már az első használattól kezdve folyamatosan garantált a legfrissebb térkép.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom