Connect with us

technokrata

Samsung Xplorer: vadiúj strapamobil

Kütyük

Samsung Xplorer: vadiúj strapamobil

Egy új mobiltelefon, kifejezetten az aktív életvitelt folytatóknak.

A Samsung bemutatta Xplorer B2100 nevű új készülékét, mely egyszerre ötvözi az outdoor sportokhoz elengedhetetlen tulajdonságokat és robosztus megjelenést a stílusos design elemekkel és kényelmes fogással.

2007-ben az M110, illetve 2008-ban a B2700 piaci bevezetése után a Samsung folytatja a kifejezetten szabadidő sportokhoz tervezett mobiltelefonok fejlesztését. A vízhatlan Samsung Xplorer bemutatásával a Samsung szándéka, hogy megerősítse vezető pozícióját az outdoor mobilok piacán.

˝A Samsung Xplorer tökéletes társa mindazoknak, akik aktív, sportos életet élnek˝ – mondta JK Shin, a Samsung Electronics alelnöke, a Telecom Üzletág vezetője. ˝A Samsung Xplorer piaci bevezetésével a Samsung képes lesz megerősíteni pozícióját az outdoor mobiltelefonok piacán és folytatja a kifejezetten strapabíró termékek gyártását˝.

Ütésálló borításával a 113×48,9×17,4 milliméter méretű és 102,8 gramm tömegű Xplorer ellenáll ütéseknek, karcolásoknak, horzsolásoknak, illetve a por és a víz sem tesz benne kárt. IP 57 minősítés garantálja, hogy a telefon tökéletes mobil élményt nyújt kültéri használat során. A vízálló borítás 30 percen keresztül megóvja a telefont akár egy méter mély vízben is.

Az 1.000 mAh kapacitású akkumulátorral ellátott Samsung Xplorer a legmostohább természeti körülmények között is helytáll; használatát nem befolyásolja a leghevesebb vihar, a köd, de a szélsőségesen hideg-, vagy meleg hőmérséklet sem. A készülék megfelel a 810F katonai szabványnak (MIL-STD-810F) is.

A fentieken túl a GPRS/EDGE kompatibilis Samsung Xplorert a gyártó olyan kültéri használatot támogató alkalmazásokkal szerelte fel, mint az extra hangerőre állítható külső hangszórók, a zajszűrés, illetve a beépített zseblámpa. Az Xplorer változatos színekben kapható, és kategóriáján belül a legvékonyabb telefon, mely a mostoha körülményeknek is ellenáll.

Az 1,3 megapixeles kamerás és microSD slotos Samsung Xplorer a szolgáltatóknál és kártyafüggetlenül egyaránt rövidesen megvásárolható lesz hazánkban.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom