Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung Xplorer: vadiúj strapamobil

Kütyük

Samsung Xplorer: vadiúj strapamobil

Egy új mobiltelefon, kifejezetten az aktív életvitelt folytatóknak.

A Samsung bemutatta Xplorer B2100 nevű új készülékét, mely egyszerre ötvözi az outdoor sportokhoz elengedhetetlen tulajdonságokat és robosztus megjelenést a stílusos design elemekkel és kényelmes fogással.

2007-ben az M110, illetve 2008-ban a B2700 piaci bevezetése után a Samsung folytatja a kifejezetten szabadidő sportokhoz tervezett mobiltelefonok fejlesztését. A vízhatlan Samsung Xplorer bemutatásával a Samsung szándéka, hogy megerősítse vezető pozícióját az outdoor mobilok piacán.

˝A Samsung Xplorer tökéletes társa mindazoknak, akik aktív, sportos életet élnek˝ – mondta JK Shin, a Samsung Electronics alelnöke, a Telecom Üzletág vezetője. ˝A Samsung Xplorer piaci bevezetésével a Samsung képes lesz megerősíteni pozícióját az outdoor mobiltelefonok piacán és folytatja a kifejezetten strapabíró termékek gyártását˝.

Ütésálló borításával a 113×48,9×17,4 milliméter méretű és 102,8 gramm tömegű Xplorer ellenáll ütéseknek, karcolásoknak, horzsolásoknak, illetve a por és a víz sem tesz benne kárt. IP 57 minősítés garantálja, hogy a telefon tökéletes mobil élményt nyújt kültéri használat során. A vízálló borítás 30 percen keresztül megóvja a telefont akár egy méter mély vízben is.

Az 1.000 mAh kapacitású akkumulátorral ellátott Samsung Xplorer a legmostohább természeti körülmények között is helytáll; használatát nem befolyásolja a leghevesebb vihar, a köd, de a szélsőségesen hideg-, vagy meleg hőmérséklet sem. A készülék megfelel a 810F katonai szabványnak (MIL-STD-810F) is.

A fentieken túl a GPRS/EDGE kompatibilis Samsung Xplorert a gyártó olyan kültéri használatot támogató alkalmazásokkal szerelte fel, mint az extra hangerőre állítható külső hangszórók, a zajszűrés, illetve a beépített zseblámpa. Az Xplorer változatos színekben kapható, és kategóriáján belül a legvékonyabb telefon, mely a mostoha körülményeknek is ellenáll.

Az 1,3 megapixeles kamerás és microSD slotos Samsung Xplorer a szolgáltatóknál és kártyafüggetlenül egyaránt rövidesen megvásárolható lesz hazánkban.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés