Connect with us

technokrata

Nokia: a zene megelevenedik a belvárosban

Kütyük

Nokia: a zene megelevenedik a belvárosban

Fókuszban az 5800 XpressMusic.

Különleges látványban volt részük azoknak a buliba tartóknak, akik a hétvégén Budapest belvárosi útjain jártak, hiszen ˝életre kelt˝ a zene, hangjegyek, gitárpengetők hullámoztak végig a patinás házfalakon. Persze, ha valaki lemaradt, akkor március 18-án és 20-án este még bármikor szembe jöhet vele egy házfalon lebegő Nokia 5800 XpressMusic. Az egyedülálló, színes, mozgó látványról egy kisbusz gondoskodik, ami este hét órakor indul az Andrássy út 9. elől és éjfélig bejárja Budapest legforgalmasabb útvonalait.

Aki biztosra akar menni, hogy megnézze, amint a zene ˝megelevenedik˝, a következő útvonalakra koncentráljon: Andrássy út – Oktogon – Teréz körút – Szent István körút – Margit körút – Krisztina körút – Attila út – Krisztina körút – Erzsébet híd – Ferenciek tere – Rákóczy út – Blaha Lujza tér -Keleti pályaudvar – József körút – Ferenc körút – Üllői út – Károlyi Mihály utca – Ferenciek tere – Petőfi Sándor utca – Bécsi utca – Bajcsy Zsilinszky körút – Nyugati pályaudvar – Váci út – Podmaniczky utca – Teréz körút – Blaha Lujza tér.

Az érintőképernyős Nokia 5800 XpressMusic egyszerű és gyors elérést kínál minden zenei, videó és fénykép file-hoz az egyetlen érintéssel elérhető, legördülő ˝Média parancssor˝ segítségével. A ˝Média parancssor˝ közvetlen elérést nyújt továbbá a webhez és az online megosztáshoz. Mivel a Nokia 5800 XpressMusic támogatja a Flash tartalmakat, a felhasználók az egész weben szörfölhetnek.

A ˝Névjegyek parancssor˝ lehetővé teszi, hogy a felhasználók kiemeljenek négy kedvenc névjegyet a kezdőképernyőjükön, és egyetlen érintéssel nyomon követhessék a legfrissebb üzeneteik, emailjeik, telefonhívásaik, fotóik és blogfrissítéseik digitális előzményeit.

16:9-es képaránnyal és másodpercenként 30 képkockás lejátszással és felvétellel, a készülék ideális VGA minőségű videófelvételhez és -lejátszáshoz. A 3,2 colos LCD-vel ellátott Nokia 5800 XpressMusic felvonultat továbbá egy 3,2 megapixeles Carl Zeiss lencsével ellátott kamerát, és – csupán egyetlen érintéssel – a képeket vagy videókat megoszthatjuk kedvenc online közösségünkben, a Share on Ovin, a Flickr-en vagy a Facebookon.

A Nokia 5800 XpressMusic 60 nyelvet támogat világszerte, és beviteli módozatok nagy választékát kínálja, úgy mint virtuális alfanumerikus és virtuális számítógépes stílusú QWERTY billentyűzetet, íróvesszőt – és a zenebolondoknak egy pengetőt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle