Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bye-bye másolásvédelem!

Kütyük

Bye-bye másolásvédelem!

Másolásvédelem nélküli zenék a Vodafone-tól.

A Vodafone és a világ legnagyobb zenei kiadói, a Universal Music Group, a Sony Music Entertainment és az EMI Music bejelentették, hogy megállapodásuk alapján a távközlési vállalaton keresztül DRM jogvédelem nélkül kínálják albumaikat és zeneszámaikat a mobiltelefon- és PC-felhasználóknak.

Ezáltal a Vodafone a világ első mobiloperátora, amely DRM-mentes zenét kínál ügyfeleinek, akik így több mint egymillió zeneszámhoz férhetnek majd hozzá a Vodafone Music Unlimited Music Store-on keresztül, és ezeket mindenféle megkötés nélkül játszhatják majd le digitális eszközeiken. Emellett, azon felhasználók, akik a három kiadó egyikétől védett WMA formátumban már vásároltak albumokat vagy zeneszámokat, most extra költségek nélkül MP3-formátumra változtathatják azokat.

Magyarországon már 2007. novemberétől elérhetőek DRM-mentes zenék, elsősorban az EMI és független magyar kiadók kínálatából. A hazai MP3station szolgáltatás a Vodafone live!-on érhető el: Vodafone live! / Zene és csengőhang / MP3 station.

A Vodafone mostani globális bejelentése nyomán a DRM-mentes zenék a nyár elejétől lesznek elérhetőek a Vodafone egyes országaiban, Magyarországon pedig várhatóan az új kiadók zeneszámaival bővül az MP3Station kínálata.

A három kiadóhoz egyébként olyan ismert előadók tartoznak, mint Britney Spears, a Coldplay, Duffy, Lady Gaga, Lily Allen vagy a The Fray.

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés