Connect with us

technokrata

Új funkciókkal bővül az Iwiw

Kütyük

Új funkciókkal bővül az Iwiw

Több és részletesebb információ az adatlapokon.

Az eddig csak korlátozottan megadható munkahelyi, iskolai és lakóhelyi adatok mostantól bővíthetőek és kiegészíthetők. Ily módon az adatlapok könnyebben tükrözik majd a felhasználók életének meghatározóbb helyszíneit és a hozzájuk kapcsolódó időpontokat. A fejlesztéseknek köszönhetően az adatlapi információk lehetővé teszik, hogy a felhasználók könnyebben egymásra találjanak. A korábban felvitt adatok egyszerűen átvihetőek és módosíthatók a profil beállítások alatt.

Ezentúl a felhasználók, ismerőseik kölcsönös jóváhagyása mellett, adatlapjukon megmutathatják, honnan, s mikortól ismerik egymást. Természetesen a kapcsolatok részleteinek megjelenítését beállíthatják úgy is, hogy azt bárki, csak az ismerőseik, vagy kizárólag a közös ismerőseik láthassák. Az időpontokkal kiegészített személyes adatokból évről évre nyomon követhetők az adott felhasználó életének fontosabb állomásai.

A 2002-ben elindított iWiW mára a magyar internet egyik legfontosabb csomópontja lett; jelenleg négymillió regisztrált felhasználó életének szerves része.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle