Connect with us

technokrata

Érintőkijelzős új Samsung mobilok – elérhető áron

Kütyük

Érintőkijelzős új Samsung mobilok – elérhető áron

A Samsung bemutatta legújabb teljes érintőképernyős telefonjait.

˝A Samsung S5600 és S5230 az érintőképernyős portfóliónk meghatározó termékei. Mindkét készülékre egyaránt jellemző a stílusos design és az intuitív kezelőfelület˝ – mondta JK Shin, a Samsung Electronics alelnöke, a Telecom Üzletág vezetője. ˝Eltökélt szándékunk, hogy érintőképernyős portfóliónkat olyan telefonokkal erősítsük, amelyek között minden felhasználó talál életstílusához illőt. Két új termékünk izgalmas élményt nyújt minden felhasználónak, és reményeink szerint tovább erősítik a Samsung vezető pozícióját a teljes érintőképernyős piacon˝ – tette hozzá.

Samsung S5600
Keskeny és kompakt design jellemzi az új készüléket, melyet számos multimédiás alkalmazással is felszerelt a gyártó. A Samsung S5600 2,8 colos QVGA teljes érintőképernyővel és TouchWiz kezelőfelülettel rendelkezik, melyet arra terveztek, hogy a felhasználó a maga ízlésére formálhassa a készüléket. Egyetlen érintéssel a képernyőre ˝húzhatjuk˝ a leggyakrabban használt widget-eket, a kedvenc alkalmazásaink közé. A 7,2 Mbps (HSDPA) adatátviteli sebesség mellett internetezni is kényelmesen lehet a teljes érintőképernyőn.

Annak érdekében, hogy az érintőképernyő használata még egyszerűbb legyen, a Samsung a készülékben ˝Gesture Lock˝ megoldást alkalmaz. A funkció lehetővé teszi a felhasználók számára a képernyő feloldását, mindössze egyetlen mozdulattal, az ABC egyik betűjének képernyőre rajzolásával.

A Samsung S5600 3 megapixeles kamerája a legmodernebb digitális kamerák funkcióival, például mosoly felismeréssel is rendelkezik. Szintén beépített alkalmazás a zenefelismerés, a Shazam ˝Find Music˝ szolgáltatásának segítségével. A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára a hallott dal gyors, egyszerű azonosítását. A zene felismeréséhez mindössze rögzíteni kell a dal egy részét, és elküldeni azt a Shazam szerverére. Pár egyszerű lépés segítségével máris kiderül, melyik zeneszámról, és előadóról van szó. A keresett dal sok esetben megvásárolható a mobilszolgáltatók zeneáruházaiban. A file-ok átalakítása sem okoz gondot a multi codec támogatásnak köszönhetően, beleértve a H.263, MPEG4, WMV formátumokat is. A telefon 80 MB belső memóriával rendelkezik, mely memóriakártya segítségével 8 GB tárkapacitással bővíthető, így a multimédiás tartalmak tárolására is bőven marad hely.

A Samsung S5600 Európában májustól lesz kapható.

Samsung S5230
A Samsung S5230 a legmodernebb multimédiás alkalmazásokkal rendelkezik amellett, hogy mindössze 11,9 milliméter vastag. 3 colos képátlójú, WQVGA felbontású teljes érintőképernyőjével és TouchWiz kezelőfelületével a Samsung S5230 lehetővé teszi felhasználójának, hogy intuitív módon használja mobiltelefonját. A ˝Photo contact˝ alkalmazás segítségével a felhasználónak csak meg kell érintenie a kijelölt fotót, ha fel akarja hívni a hozzárendelt ismerősét. A változatos multimédiás alkalmazásokat kiegészíti egy 3 megapixeles kamera és egy QVGA@15fps videofelvevő. Az S5230 a DNSe-t is támogatja a könnyebb használhatóság és a jobb hangminőség érdekében. A mobilban zenefelismerő is van a Shazam ˝Find Music˝ szolgáltatásával. Annak érdekében, hogy a fenti multimédiás alkalmazásokat a lehető legjobban kiélvezhessük, az S5230 50MB belső memóriával rendelkezik, mely memóriakártyával plusz 8 GB tárkapacitással bővíthető.

A Samsung S5230 felhasználói könnyedén internetezhetnek készülékükkel az automata kijelzőkép elforgatásnak és a Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően. A Samsung S5230 olyan felhasználóbarát alkalmazásokkal is hozzájárul a felhasználói élményhez, mint a ˝Gesture lock˝, vagy a kézírás felismerés.

A GPRS/EDGE kompatibilis Samsung S5230 Európában áprilistól lesz megvásárolható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák