Connect with us

technokrata

Itt a 4G: szupergyors mobil netet tesztel hazánkban a Vodafone

Kütyük

Itt a 4G: szupergyors mobil netet tesztel hazánkban a Vodafone

A vörös mobil szolgáltató eggyel magasabb sebességi fokozatba kapcsol.

A Vodafone a barcelonai mobil világkonferencián jelentette be, hogy a Verizon Wireless-szel közösen, élesben tesztelik a 4G LTE hálózatokat különböző amerikai és európai nagyvárosok mellett Budapesten is. Ahogy a mobil és az internet egyre jobban összemosódnak, a Vodafone felhasználói a jövőben egyre növekvő sávszélességet igényelnek majd, ahogy azt az otthoni szélessávú internetes szolgáltatásaik esetén is megszokhatták már.

Annak érdekében, hogy a Vodafone a jövőben is megfelelően meg tudjon felelni ügyfelei igényeinek, a vállalat széleskörű kutatásokat végez a 3G/HSDPA hálózatok továbbfejlesztése érdekében. Ennek része a most Budapesten is folyó LTE-teszt, mely technológia várhatóan megfelelő minőségben lesz képes kiszolgálni az egyre növekvő mobil számítógépes, szórakoztatóelektronikai eszközök és egyéb alkalmazások igényeit a jövőben.

˝Örülünk, hogy a Vodafone globális hálózatából Budapestet találták az egyik legalkalmasabbnak arra, hogy éles helyzetben is teszteljék a 4G LTE-hálózatot. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi mobilinternetes szolgáltatásunk megérett arra, hogy a jövő alapjául szolgáljon˝ – mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. ˝Bízunk abban, hogy a már több mint 300 települést lefedő hálózatunkat még nagyobb ütemben tudjuk bővíteni idén is˝ – tette hozzá.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák