Connect with us

technokrata

Magyarok a Mobil Világkongresszuson

Kütyük

Magyarok a Mobil Világkongresszuson

A FlexiTon idén is ott volt a Mobil Világkongresszuson.

A mobil iparág legjelentősebb eseményén, a Mobile World Congress-en, Barcelonában az ITD Hungary támogatásával állított ki ismét négy magyar cég. Az Allround, a FlexiTon, az ITware, és a BHE Bonn Hungary a világ legnagyobbjai mellett jelentek meg közösen, a Magyar Nemzeti Standon.

A Magyar Nemzeti Stand ismét egy hazai játékkal, a Rubik kockával csalogatta a látogatókat. A kocka-virtuóz hostess pedig elérte azt, hogy kellő olyan érdeklődő is legyen, akikkel új kapcsolatot tudunk majd kiépíteni. A FlexiTon kft. számára immár ötödik éve ez a Mobil Világkongresszus jelenti az éves marketing programok csúcspontját. Jó előkészítés után és jól szervezett, aktív kiállítói jelenléttel idén is sikerült a tervezett eredményeket elérnie a FlexiTon kft-nek.

A konferencia megbízható és áttekintő képet adott a mobil világot aktuálisan foglalkoztató legfontosabb kérdésekről. Az idén a gazdasági válság volt a központban, elsősorban az, hogy milyen hatást gyakorol a szolgáltatókra illetve a beszállítókra, továbbá, hogy a mobil telecom iparág mennyiben tud a kilábalásban segíteni. A válság nyilvánvalóan nem hagyja érintetlenül a mobil világot. Visszatérő kifejezések voltak: OPEX saving, CAPEX cut, churn. Ez nyilván nehezíti az iparág beszállítóinak, így a FlexiTon kft-nek a helyzetét. A mobil iparág önmagát a válságból kivezető ágazatként pozicionálta, különösen a feltörekvő piacokon (Kína, India, Közel-Kelet, Afrika) zajló infrastrukturális beruházások eredményeképpen. Ebben a tekintetben a FlexiTon számára nagy a lehetőség, hiszen harmadik éve módszeresen ezek felé a piacok felé orientálódunk. Szakmai téren az egységes negyedik generációs hálózati technológiák, a mobil internet és az m-payment voltak a központban.

A kiállítást megelőző előkészítés sikerének tudható be, hogy a FlexiTon kft. képviselőinek volt alkalmuk találkozni meglévő ügyfeleik vezetőivel és olyan cégek képviselőivel, ahol a FlexiTon jelenleg versenyben van egy-egy projekt elnyeréséért. Összességében elmondható, hogy a 2009-es Mobil Világkongresszus nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a FlexiTon Kft. az általános nehézségek ellenére akár sikeresen zárja a 2009-es évet és további – már 2010-re vonatkozó – üzleti lehetőségekkel gazdagodjon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek