Connect with us

technokrata

Ingyenes telefonálás Nokia mobilokkal

Kütyük

Ingyenes telefonálás Nokia mobilokkal

A Skype és a Nokia társulnak, hogy a Nokia készülékeket Skype-pal egészítsék ki.

A Skype és a Nokia együttműködést kötöttek, hogy a világ vezető internet-kommunikációs élményét tegyék elérhetővé a Nokia mobil készülékein. A megállapodás értelmében a Skype-ot integrálják a Nokia készülékekbe, kezdve a Nokia Nseries készülékeivel. A Nokia N97 lesz az első készülék 2009 harmadik negyedévében, mely magában foglalja majd a Skype élményt.

A Skype élmény a Nokia N97 címjegyzékének részét fogja képezni, ami elérhetővé teszi a jelenlét funkciót – azt, hogy látni lehessen, amikor Skype-os ismerőseink elérhetőek -, valamint az azonnali üzenetküldést. A Nokia N97 tulajdonosok világszerte használni tudják majd a 3G-t és a WLAN-t, hogy könnyedén indíthassanak és fogadhassanak ingyenes Skype-Skype hanghívásokat, az alacsony költségű vezetékes vonalakra és mobilkészülékekre indított hívások mellett.

˝Az, hogy a Skype-ot elérhetővé tesszük mindenhol a mobilkészülékeken keresztül, elengedhetetlen része annak, hogy megvalósítsuk azt az elképzelésünket, hogy »beszélgethessen az egész világ˝ – mondta el Scott Durchslag, a Skype operatív igazgatója. ˝A Nokiával való szoros együttműködésünk azért, hogy előre feltöltsük és integráljuk szoftverünket a készülékekbe, hasznára válik majd annak a nagyszámú Nokia vásárlónak, akik már használják a Skype-ot, mivel könnyen elérhetővé teszi szolgáltatásunkat és egyszerűvé teszi a használatát útközben. Emellett új felhasználókat is hoz majd a Skype-nak, azokat, akik szeretik a Nokia Symbian Series 60 élményét˝.

˝A világszerte több mint 400 millió Skype felhasználóval, a Skype integrálása a Nokia Nseries mobilszámítógépekbe jelentős lépés afelé, hogy a többrétű internetes élményeket az asztali számítógépről a világ legfejlettebb mobilszámítógépére is eljuttassuk˝ – tette hozzá José-Luis Martinez, a Nokia Nseries-ért felelős alelnöke.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek