Connect with us

technokrata

A Samsung zenetelefonjai

Kütyük

A Samsung zenetelefonjai

Bemutatkoztak a gyártó BEAT Edition készülékei.

A Samsung Electronics bejelentette két Beat Edition mobiltelefonjának piaci bevezetését, a Samsung Beat DJ-t (M7600) és a Samsung Beatdisc-et (M6710). Mindkét készüléket a zene szerelmeseinek tervezték, a Samsung Disc kezelőfelületével mindkét telefon Bang & Olufsen audio technológiával felszerelt.

A Beat DJ alkalmazással és a Disc kezelőfelülettel a felhasználók saját hangjukat és hangeffektusokat keverhetnek kedvenc számaikhoz. A teljes érintőképernyő egy 2,8 colos méretű AMOLED kijelző képében jelenik meg a felhasználó előtt. 50 MB beépített memóriája ugyan meglepően kicsi, de akár 16 GB-os kapacitású micro SD memóriakártyával is bővíteni lehet a készülék ezen tudását. Emellett beépített sztereó hangszóróval rendelkezik, illetve B&O ICEpower erősítővel.

A Samsung Beatdisc a kicsúsztatható billentyűzet funkcionalitását ötvözi az érintőképernyős felhasználói élménnyel. Ugyanazzal a B&O ICEpower erősítővel rendelkezik, mint a másik modell. Ezenfelül ellátták zenefelismerő funkcióval, illetve taggelési és ajánlás opciókkal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek