Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung zenetelefonjai

Kütyük

A Samsung zenetelefonjai

Bemutatkoztak a gyártó BEAT Edition készülékei.

A Samsung Electronics bejelentette két Beat Edition mobiltelefonjának piaci bevezetését, a Samsung Beat DJ-t (M7600) és a Samsung Beatdisc-et (M6710). Mindkét készüléket a zene szerelmeseinek tervezték, a Samsung Disc kezelőfelületével mindkét telefon Bang & Olufsen audio technológiával felszerelt.

A Beat DJ alkalmazással és a Disc kezelőfelülettel a felhasználók saját hangjukat és hangeffektusokat keverhetnek kedvenc számaikhoz. A teljes érintőképernyő egy 2,8 colos méretű AMOLED kijelző képében jelenik meg a felhasználó előtt. 50 MB beépített memóriája ugyan meglepően kicsi, de akár 16 GB-os kapacitású micro SD memóriakártyával is bővíteni lehet a készülék ezen tudását. Emellett beépített sztereó hangszóróval rendelkezik, illetve B&O ICEpower erősítővel.

A Samsung Beatdisc a kicsúsztatható billentyűzet funkcionalitását ötvözi az érintőképernyős felhasználói élménnyel. Ugyanazzal a B&O ICEpower erősítővel rendelkezik, mint a másik modell. Ezenfelül ellátták zenefelismerő funkcióval, illetve taggelési és ajánlás opciókkal.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés