Connect with us

technokrata

Vodafone: modem nélküli internetezés még egyszerűbben

Kütyük

Vodafone: modem nélküli internetezés még egyszerűbben

A Vodafone Internet Via the Phone szolgáltatása már a lakossági és kisvállalati ügyfelek részére is elérhető.

A tavaly decemberben bemutatott megoldásnak köszönhetően külön eszköz vásárlása és többéves előfizetés kötése nélkül élvezhető a szélessávú Vodafone Internet. A webes böngészéshez elegendő csupán pár lépésben telepíteni a díjmentes, a Vodafone weboldaláról is letölthető, Internet Via The Phone szoftvert, majd ezt követően egy megfelelő telefont a számítógéphez csatlakoztatva már böngészhetünk is a világhálón.

Mostantól, akik VTP kompatibilis telefonkészüléket és bármilyen Vodafone Internet opciót vásárolnak, egy USB-kulcsot is kapnak ajándékba, mely tartalmazza a VTP szoftvert és még 2 GB tárhelyet is. A számítógép USB portjára csatlakoztatva a szoftver automatikusan telepítődik és már használható is a mobilon keresztüli internet kapcsolat. A telepítést ráadásul akár több számítógépen is elvégezhetjük.

Az VTP megoldást azoknak ajánlja a Vodafone, akik rendszeresen böngésznek telefon készülékükön, de alkalmanként szükségük van teljes internetelérésre is, viszont ehhez nem szeretnének új eszközt (mint például modem, stick, vagy adatkártya) vásárolni és hűségnyilatkozatot aláírni. A megoldás használatához pedig kiválóan alkalmasak a Vodafone Internet opciói, melyek előnye, hogy kényelmesen, gyorsan megrendelhetők, és bármikor lemondhatók.

A VTP megoldást egyébként GSMA Global Mobile Award-ra jelölték Best Mobile Enterprise Product or Service (Legjobb Mobil Üzleti termék vagy szolgáltatás) kategóriában. A Vodafone itthoni kínálatában több mint 15 VTP-kompatibilis készülék érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek