Connect with us

technokrata

Letölthető a Windows 7 első bétája

Kütyük

Letölthető a Windows 7 első bétája

Igaz, illegálisan terjed az operációs rendszer következő változata.

Az első pre-béta változat még novemberben, az akkor megtartott Professional Developers Conference-en mutatkozott be; az utolsó őszi hónapban a Los Angeles-i konferencián részt vett fejlesztők egy 160 GB-os hordozható merevlemezen megkapták a Windows Vistát leváltani hivatott új operációs rendszer forráskódját is. Természetesen néhány nappal később az OS már kiszivárgott az Internetre – és nem történt ez másként most sem.

Igaz, az első béta hivatalosan még sehol sem jelent meg (arra majd a január 8-11-e közötti Consumer Electronics Show keretei között kerül sor), ám mégis letölthető az ismertebb bittorrent trackerekről, ISO képfile formájában. Steve Ballmer bizonyára nem örül a hírnek, hiszen ő szeretett volna először beszélni az új Windows-ról a nagyközönség előtt. Ballmer beszéde ennek ellenére nem marad el, a redmondi vállalat pedig nagyjából ezzel párhuzamosan teszi elérhetővé (legálisan) a Windows 7 beta 1 (build 7000) operációs rendszert.

Arról továbbra sincsen pontos információ, hogy a végleges verzió mikor jelenik meg – egy korábbi microsoftos megjegyzés szerint 2009 karácsonyi időszakában már megvásárolható lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák