Connect with us

technokrata

Mobil Lottó – értékes nyereményekkel

Kütyük

Mobil Lottó – értékes nyereményekkel

Giczei Anita nyerte a Vodafone és a Szerencsejáték Zrt. közös mobillottó játékának fődíját, egy egyhetes ausztrál utat.

A Vodafone és a Szerencsejáték Zrt. novemberben indította közös nyereményjátékát, melynek során a Mobil Lottó játékban résztvevő havidíjas ügyfelek a napi telefon nyeremények mellett hetente egy Sony NWZ-A828 MP4 Walkmant nyerhettek, a főnyeremény pedig egy két személyre szóló egyhetes utazás Ausztráliába, valamint VIP belépő volt két fő részére a Forma-1 2009. évi nagydíj melbourne-i nyitófutamára.

Giczei Anita elmondta, hogy ismerősétől hallott a kampányról és mivel beteg volt, nem tudott elsétálni a lottózóba, így kipróbálta a mobillottózást. ˝Nagyon boldog vagyok, hogy megnyertem a fődíjat, még mindig alig hiszem el. Viszont ezentúl csakis SMS-ben lottózom majd!˝ – tette hozzá.

Az egy hónapos kampány ideje alatt több ezren próbálták ki a mobillottózást és a fődíj mellett 27 mobiltelefon (Sony Ericsson W660, Samsung F480, Nokia 6210 Navigator, LG KU 990) és 4 Sony MP4 lejátszó is kisorsolásra került.

˝A mobillottózás kényelmes megoldás ügyfeleink számára, hiszen mindenkinek drága az ideje. Ráadásul rendkívül sikeres az új szolgáltatás, hiszen már az indulás után egy hónappal tízezres nagyságrendű tranzakcióról beszélhetünk˝ – mondta Podhorányi László, a Vodafone Lakossági Szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

˝Nagyon fontos számunkra, hogy megmutassuk, hogy technológiailag fejlett, innovatív vállalat a Szerencsejáték Zrt. Így lett teljes a csomag, mostantól, akinek mobil van a zsebében, tud vele lottózni˝ – mondta Talyigás Péter, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs igazgatója.

A Mobil Lottó szolgáltatás ára, a nyerési esélyek, valamint az egyéb feltételek megegyeznek a papír alapú szerencsejáték fogadással. Ezen kívül a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges két normál díjas SMS ára kerül felszámításra minden vásárlásnál. A Mobil Lottó szolgáltatást valamennyi havidíjas Vodafone ügyfél igénybe veheti. Az SMS-ben történő fogadás előzetes regisztrációt nem igényel, ellenértékét az ügyfél havi telefonszámlája keretében utólag egyenlíti ki.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle