Connect with us

technokrata

Elkelt Magyarország első MotoJewel ékszermobilja

Kütyük

Elkelt Magyarország első MotoJewel ékszermobilja

Még a kereskedelmi forgalomba hozatal előtt, elsőként a Vatera.hu regisztrált felhasználói licitálhattak a Motorola stílusos ékszertelefonjára, a MotoJewelre.

A Vatera Premier névre keresztelt akció egy új exkluzív sorozat első állomása Magyarország leglátogatottabb online piacterén. A 3 napig tartó MotoJewel aukcióra több mint 17.000-en voltak kíváncsiak, 50-en pedig aktívan licitáltak a drágakövet idéző ékszertelefonra. Az éjfekete, kvarcszínű és lila billentyűzetű telefon azonban nemcsak a hölgyek szemét kápráztatta el, hanem a vaterázók jótékonyságára is apellált. Az aukcióból befolyó teljes összeget a Motorola és a Vatera a mellrák elleni aktív küzdelmet folytató Egészség Hídja Összefogás Egyesület javára ajánlotta fel.

A MotoJewel-t leütő nyertes végül 120.000 forintért vihette haza a karácsonyfa alá az értékes ékszertelefont. A készülék új tulajdonosát, Vas Zoltánt a jótékonykodás lehetősége különösen motiválta a szoros verseny során, hisz a végső licitösszeg felett további 30.000 forintot adományozott az Egyesületnek.

˝Gyufacímke gyűjtési szenvedélyem miatt gyakran látogatok a Vaterára, és ha van időm, kicsit jobban körülnézek. Örömömre szolgált, hogy a Motorola révén részt vehettem egy jó ügy támogatásában, másrészt ez a stílusos készülék valóban szép ajándék lesz˝ – mesélte el a nagyvonalú nyertes.

Gerő Viktor, a Vatera.hu Kft. ügyvezető igazgatója elárulta, hogy nem ez az első eset, hogy regisztrált felhasználóik időt és pénzt nem sajnálva versengenek egy-egy jótékonysági aukció során. Az elmúlt években árverésre került már az online piactéren Szávay Ágnes teniszütője, vagy Vajda Attila aranyat érő kenulapátja is.

A Vatera Premier kifejezetten azoknak szól, akik szeretnek az elsők között is elsők lenni. Az új akció sorozattal a Vatera.hu a gyártópartnerekkel karöltve, egyedi termékek gyűjtőinek, exkluzív márkák rajongóinak szeretne kedvezni. A termékek felajánlói maguk dönthetnek majd a befolyt összeg sorsáról, de a MotoJewel aukcióhoz hasonlóan még számos jótékonysági árverésnek ad majd otthont a Vatera online aukciós portál 2009-ben.

MotoJewel
Az idei divatszezon túlméretezett ékszerei inspirálták a Motorolát, amikor megalkotta a stílusos MotoJewel mobiltelefont. A kompakt és könnyű, elegáns megjelenésű MotoJewel-t úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a hölgyek kezébe. Fémesen csillogó felülete szinte megelevenedik, amikor a szegély nélküli külső kijelzőn átúsznak az animált képernyővédők. A külső kijelző persze nem csupán dísz, hiszen az érintésérzékeny, digitális ˝gombokkal˝ a zenelejátszót a telefon csukott állapotában is kezelhetjük. A közelmúltban debütált Motorola U9-re építkező és néhány HTC Touch Diamond design elemet felvonultató Motorola újdonsághoz egy sikkes kistáska is jár, amiben elférnek a nélkülözhetetlen partikellékek: benne egy MotoJewel mobiltelefon, egy bankártya, és akár egy rúzs is helyet kaphat.

Főbb jellemzők:
-Zökkenőmentesen vált zenelejátszó üzemmódról telefonra és vissza, miközben egyetlen gombnyomással hozzáférhetünk zenéinkhez. Bejövő híváskor a lejátszás szünetel.
-2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera, 8x-os digitális zoommal, sorozatfelvevővel és videórögzítővel.
-A hívások jobb hangminőségéről a CrystalTalk technológia gondoskodik.
-A sztereó Bluetooth profil (A2DP) lehetővé teszi a vezetéknélküli zenehallgatást.
-MMS, SMS, WVIM (Wireless Village Instant Messaging) és Push Email.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle