Connect with us

technokrata

Újdonság a Vodafone-nál: modem nélküli mobil netezés

Kütyük

Újdonság a Vodafone-nál: modem nélküli mobil netezés

2008. decembertől a Vodafone elérhetővé tette honlapján üzleti előfizetői számára új, díjmentesen letölthető ˝Internet Via The Phone˝ szoftverét.

A megoldásnak köszönhetően a webre csatlakozás külön adatkártya, modem, vagy stick használata nélkül megoldható. A szoftver egyszerűen kezelhető felülete lehetővé teszi, hogy egy megfelelő telefonkészülék segítségével hordozható számítógépén szélessávon internetezzen a felhasználó.

A szoftver letöltése és telepítése után, egy kompatibilis telefont modemként csatlakoztatva egyszerűen böngészhetünk vagy e-mailezhetünk. A megoldás nagy előnye, hogy nem szükséges külön eszközt vásárolni, több telefontípussal is használható, illetve, hogy internetezés közben a hívásokat is zavartalanul fogadhatja a felhasználó.

Az ˝Internet Via The Phone˝ megoldást leginkább azoknak ajánlja a Vodafone, akik rendszeresen böngésznek telefonkészülékükön, és csak alkalmanként van szükségük teljes internetelérésre, viszont ehhez nem szeretnének új eszközt vásárolni. A szoftver használatához fontos, hogy az előfizető rendelkezzen megfelelő, internetezéshez alkalmas Vodafone Internet opcióval.

Ezt egyszerűen ellenőrizni lehet a 1270-es számra küldött SNET szövegű SMS üzenettel. A Vodafone Internet opciók nagy előnye, hogy kényelmesen, gyorsan megrendelhetőek, és bármikor lemondhatóak. Az Internet Via The Phone szoftverhez kiváló választás az új Vodafone Internet 100 opció, mely 100 MB-os adatforgalmat tartalmaz havi 1.500 forintért.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle