Connect with us

technokrata

Félmilliós luxusmobil érkezett Magyarországra

Kütyük

Félmilliós luxusmobil érkezett Magyarországra

Mától hazánkban is kapható a Motorola legújabb készüléke, az Aura, melyet a luxusórák és a kézzel készített tárgyak szépsége ihletett.

A készülékház rozsdamentes acélból készült, a spéci nyitószerkezet pedig svájci gyártású és kétszáznál is több precíziós alkatrészből áll (az elemeket nagy teljesítményű versenyautók motorjában is használt bevonat védi a környezeti hatásokkal szemben).

A telefon felső részét közel két hét alatt illesztik össze. Ez idő alatt a szakemberek megformálják, majd maratják és polírozzák a rozsdamentes acélt. A telefon hátoldalán a felhasználók egy ablakon át betekintést nyernek a telefon ˝szívébe˝. A svájci gyártású csapágyak és a magas keménységű acélalkatrészek megkönnyítik a telefon felső részének elfordulását: a nyitás a gyártó szerint olyan könnyed, akár egy luxusautó ajtajának nyitása.

A 62 karátos, rendkívül karcálló zafírkristály lencse által védelmezett kijelző valóban kör alakú: az 1,55 colos, 16 millió színárnyalatú display átmérőjén 480 pixel sorakozik fel (az LG egyébként tavasszal jelentett be egy 1,4 colos, 262 ezer színű kör LCD-t). A digitális fényképezőgép modul sajnos szokás szerint csalódást okoz, hiszen mindössze 2 megapixeles felbontású és nem rendelkezik autofókusszal.

A csukott állapotban 96,87 milliméter hosszú, 47,6 milliméter széles és 18,55 milliméter vastag újdonság egész pontosan 141 grammot nyom a mérlegen. A vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül ezúttal a GPRS, az EDGE és a Bluetooth 2.0 (A2DP, EDR) támogatott. Említést érdemel továbbá a 2 GB-os integrált memória, az MP3/AAC/WMA zenelejátszó, illetve a 810 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor (400 óra készenlét, 430 perc beszélgetési idő). A telefon hivatalos listaára hazánkban 499 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák