Connect with us

technokrata

Valódi sör az Interneten keresztül – világ alkoholistái, egyesüljetek!

Kütyük

Valódi sör az Interneten keresztül – világ alkoholistái, egyesüljetek!

Remote Desktop helyett Remote Drinking.

Új szolgáltatás indult útjára (egyelőre sajnos csak az Egyesült Államokban), melynek révén akkor is ihatunk egymás egészségére, ha fizikailag távol vagyunk egymástól. Mindezt úgy, hogy a küldő elektronikusan, az Internet segítségével hívja meg cimboráját, aki azonban nagyon is valós nedűt kortyolgathat ennek köszönhetően.

A Give Real nevű szolgáltatás a következőképp működik. Andrew regisztrál rajta, ahol megadja hitelkártya adatait, így a rendszer képessé válik hozzáférni a bankszámlájához. Ezt követően rákattint a „Give Drinks” menüpontra, amivel megterheli például 20 dollárral a kártyáját. Miközben zajlik a tranzakció, Andrew beírja kedvenc cimborája, Bob e-mailcímét a rendszerbe. Ezt követően Bob kap egy üzenetet, miszerint kapott 20 dollár értékű „piálási lehetőséget”.

Miután Bob is regisztrált (beleértve hitelkártya adatainak megadását) a Give Realnél, felkerekedik, hogy keressen egy bárt – bármelyiket az Egyesült Államok területén, amelyik elfogad elektronikus fizetőeszközt. Ezután már nincs más dolga, hogy a kártyát átnyújtva leigya Andrew meghívását, vagyis a 20 dollárt, amit természetesen nem Bob fizet, hanem Andrew.

A lányokat azért inkább személyesen hívjuk megSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle